Canna -Paciorecznik cz.4
Re: Canna -Paciorecznik 4
Więc może jednak bliżej mnieAdrian89 pisze:Z tego co Janusz mówił rok temu to chyba bardziej na północ

-
- 200p
- Od: 26 gru 2011, o 16:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
OMG ! jak się rozrosną to na jesień będziesz miał co robić 

Pozdrawiam. Ewa
- drozd
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W dalszym ciągu problemy z internetem sprawiają,że jetem tu mało obecny. Tak to u nas bywa aby złapać klienta podpisać umowę możliwie na najdłuższy okres a później radź sobie sam, bo na wszelkie interwencje są głusi.
Cantati Czy u siebie to nie wiem ale u córki w ogrodzie to na pewno
DorotkoPostanowione gorzej z realizacją. Kupić można szybko trudniej sprzedać a to jedno od drugiego zależne.
Aniu. Wiśniewski podpadł mi w ub.roku. Z kupionej Alaski wyrosły same Yellow King Humbert i już w tym roku nie kupię jego sadzonek.
Due Trochę od Ciebie w bok. Szczecin.
Nasion ani sadzonek już nie mam.
Dyshio 4 Będziemy w przyszłości sąsiadami
Edytko, Danusiu. Jestem zmarzlakiem i nie lubię zim więc klimat Szczecina dla mnie będzie odpowiedniejszy niż klimat na lubelszczyźnie.
Szczytnica38. Gratuluję ładnych sadzonek. Nie dziwne -warunki cieplarniane. Trochę mnie zaskoczyła wiadomość 6 odmian Tropical. Znam tylko dwie ale dzisiaj to co sezon powstaje kilka nowych odmian. Popieram inicjatywę. Warto by ktoś w Polsce podjął się profesjonalnej uprawy kann
Helios Jeszcze na koniec. Wysłałem 4 osobom nasiona kann a że to było w pośpiechu nie zapisałem komu wysłałem więc czekam na potwierdzenie kto otrzymał - dopiero wtedy dwóm osobom które wysłały adres wyślę następne
Cantati Czy u siebie to nie wiem ale u córki w ogrodzie to na pewno

DorotkoPostanowione gorzej z realizacją. Kupić można szybko trudniej sprzedać a to jedno od drugiego zależne.
Aniu. Wiśniewski podpadł mi w ub.roku. Z kupionej Alaski wyrosły same Yellow King Humbert i już w tym roku nie kupię jego sadzonek.
Dyshio 4 Będziemy w przyszłości sąsiadami

Edytko, Danusiu. Jestem zmarzlakiem i nie lubię zim więc klimat Szczecina dla mnie będzie odpowiedniejszy niż klimat na lubelszczyźnie.
Szczytnica38. Gratuluję ładnych sadzonek. Nie dziwne -warunki cieplarniane. Trochę mnie zaskoczyła wiadomość 6 odmian Tropical. Znam tylko dwie ale dzisiaj to co sezon powstaje kilka nowych odmian. Popieram inicjatywę. Warto by ktoś w Polsce podjął się profesjonalnej uprawy kann
Helios Jeszcze na koniec. Wysłałem 4 osobom nasiona kann a że to było w pośpiechu nie zapisałem komu wysłałem więc czekam na potwierdzenie kto otrzymał - dopiero wtedy dwóm osobom które wysłały adres wyślę następne
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
-
- 200p
- Od: 26 gru 2011, o 16:36
Janusz! Dla ciebie: TROPICAL RED, YELLOW, ROSE, SALMON, WHITE i BRONZE SCARLET. Jak zakwitną wrzucę zdjęcia.
- drozd
Dziękuję. Z tych znam tylko YELLOW i do tej grupy mogę dodać TROPICAL SUNRISE poniżej:
http://i41.tinypic.com/oiya38.jpg
http://i41.tinypic.com/oiya38.jpg
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Janusz dotarły paciorki od Ciebie
dziękuję 

Sadził ktoś kanne down pink? wg opisu liść ciemno brązowy a moje wyszły zielone i na dodatek jakieś brzydkie... 

-
- 200p
- Od: 8 mar 2008, o 22:59
Nasionka otrzymałam,bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Jak Pan Bóg dopuści to i z kija wypuści
- drozd
Dorotko, Marysiu. Dziękuję za wiadomości. Pamiętajcie by przed siewem zetrzeć każde nasionko w jednym miejscu aż ukaże się biały środek.
Adrian. Pewnie przeszła metamorfozę
Adrian. Pewnie przeszła metamorfozę

To nie tak daleko, znacznie bliżej niż lubelskie.
Tak jak pisałam w weekend rozsadziłam swoje stare canny, kłącze podzieliłam na 5 części i jedna już wypuszcza listeczki. Dodatkowo domówiłam 3 inne odmiany na cebula.pl Czy ktoś z Was tam zamawiał? Ciekawe czy dostanę to czego oczekuje. W tamtym roku moja koleżanka zamawiała tam, co prawda inne cebulki i była zadowolona, więc myślę że będzie dobrze. Napiszę Wam jak posadzę.
To nie tak daleko, znacznie bliżej niż lubelskie.
Tak jak pisałam w weekend rozsadziłam swoje stare canny, kłącze podzieliłam na 5 części i jedna już wypuszcza listeczki. Dodatkowo domówiłam 3 inne odmiany na cebula.pl Czy ktoś z Was tam zamawiał? Ciekawe czy dostanę to czego oczekuje. W tamtym roku moja koleżanka zamawiała tam, co prawda inne cebulki i była zadowolona, więc myślę że będzie dobrze. Napiszę Wam jak posadzę.
Januszu ani mnie nie denerwuj kupiłem je na canna.pl
więc liczę że się wybarwią 

-
- 200p
- Od: 8 mar 2008, o 22:59
Skorzystałam z lekcji z poprzedniego wątku i starłam zarówno nasionka jak i skórkę z palców. Najlepiej mi szło papierem ściernym, pozdrawiam.
Jak Pan Bóg dopuści to i z kija wypuści
-
- 50p
- Od: 15 lut 2012, o 17:16
Nasiona otrzymałem
Wielkie dzięki
Dziś będę je ścierał i cyk do doniczek ;)
Wielkie dzięki

Dziś będę je ścierał i cyk do doniczek ;)