WITAJCIE
DUFIN---Mamy zatem podobny gust jeśli chodzi o ubarwienie kwiatów storczyków a co do gazetek to i u mnie bywa identycznie w jednym Tesco obowiązuje w drugim nie.
bORG50---Wiesz spośród wielu miniaturek,które były wtedy w sprzedaży ta właśnie przypadła mi do gustu.Dzięki za miłe słowa.
fURIOUS---Miałem ochotę na zakup drugiego ale wiesz tu dycha tam dycha i kiesa pusta.U Ciebie takie drogie bo były z pewnością w ceramicznych osłonkach tak jak ten mój kupiony na Wyspach,bez osłonki kosztowałby o połowę mniej czyli jakieś 5 czy 6f a nie 12f.
RASPBERRY---Z tymi przecenionymi bynajmniej u mnie w Tesco i w Praktikerze jest tak,że są owszem potem po 5zł ale nie do odreanimowania.
wIOLAMANKA-WIOLU---Tak Ci się tylko wydaje,że ta moja miniaturka ma duże liście,robia takie wrażenie bo są to zdjęcia makro.
3VELYNA-EWELINKO---Masz zupełną rację wolą zniszczyć aniżeli sprzedać taniej.
PAULA15-PAULINKO---No właśnie pokutuje ta cenowa zachłanność,bo potem nadają się jedynie do wyrzucenia.
Wszystkim Wam bardzo dziękuję za bardzo miłe słowa zawarte w postach i kolejne odwiedziny do których ponownie zapraszam Was,Forumowiczów i Gości przeglądających nasze wątki i serdecznie pozdrawiam.
Dzisiaj prezentuję mój kolejny nabytek,którego nazwałem nakrapiany bordo storczyk.Wydawał mi się najciekawiej wybarwionym spośród wystawionych do sprzedaży-czy może się podobać?
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze