mag moja siostra jak widzi, że zbliżam się gdzieś do kwiatów, to już mnie odgania

anik czas pokażę

Zupełnie jak bym mojego m słyszała.Stokrotkania pisze: " fioła to masz Ty"![]()
mam to samoStokrotkania pisze:mag już wszyscy na mnie patrzą jakoś dziwnie..
rapunzel pisze:Wczoraj jak kupowałam w biedronce te dwa scindapsusy, to małż miał dosłownie mord w oczach i "w odwecie" kupił sobie snickersa mówiąc cytuję: To dla ciebie, a to dla mnie i zjadł ostentacyjnie
agarow78 pisze: ... lepiej czasami nic tym naszym M, N nie mówić bo "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"ja dzisiaj np. kupiłam 2 kwiatuszki i ponieważ mam remont w domu to kwiaty stoją wszystkie "w kupie" nie zauważył
rapunzel pisze:[kupiłam sobie też dwie książki, ale ta jedna w empiku wydawała mi się w porządku, ale w domu stwierdziłam, ze wiele w niej nie ma.
Stokrotkania pisze: " fioła to masz Ty"
Dzięki wielkie za tę informację, jak będę miała możliwość, to pognam do empiku, przed chwilą cudem uratowałam paragon, bo miał wylądować razem z reklamówką w kuble na śmieci.mniodkowa pisze:a wiesz, że wg regulaminu czy tam umowy jakiejś to można im oddać w przeciągu 30 dni? mój M kupuje książki, czyta nie uszkodziwszy ich i oddaje i na ich miejsce bierze innerapunzel pisze:[kupiłam sobie też dwie książki, ale ta jedna w empiku wydawała mi się w porządku, ale w domu stwierdziłam, ze wiele w niej nie ma.![]()
![]()
Wg mnie w małżeństwach ze stażem zbliżonym do mojego, czyli powyżej 10 lat jest to idealny skrót od małżonek... no i ma specyficzne zabarwienie emocjonalnedoromichu pisze:;małż;dobre sobie