Płomykowa rabatka aż u mnie zapachniała. Sporo kolorów uzbierałaś.
Księżycowe rabatki u Adki
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Księżycowe rabatki u Adki
Krysiu , ja też staram się nie pamiętać o dacie urodzin.
Dla Ciebie
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu Sto Lat
wiem że to data nie potrzebna ale jest ,u Ciebie wszystko zarosło, nie widać że to nowy ogród.
Ale kradzież i tutaj Cię nawiedziła chyba od tego na działkach nie uciekniesz musiała byś nocować na działce
Ale kradzież i tutaj Cię nawiedziła chyba od tego na działkach nie uciekniesz musiała byś nocować na działce
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Już mialam Cię opi...
za te papierochy, ale jak to Mariolki, to wybaczam...
Tobie...
Tobie...
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysia ma nową działkę, wiele nowych chciejstw więc palenie rzuciła raz a porządnie 
Igor944 pisze: Zawsze się dziwię , że ogrodnicy palą papierosy...tyle pieniędzy by zyskali na nowe zakupy.
Podobno dobrze się pali przy podlewaniu... a może podlewa przy paleniu?
Ale jak oni pielą?
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Ciut spóźniona jestem
Ale z całego serca życzę wszystkiego co najpiękniejsze

Ale z całego serca życzę wszystkiego co najpiękniejsze

- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
KRYSIU ,spóźnione ,ale szczere .
Troszkę się zmartwiłam ,jak zobaczyłam te papierochy na fotce ,ale później doczytałam i już jest ok .
Może nie całkiem ok
,bo Comcia też mogła by rzucić ,ten paskudny nałóg . 
Troszkę się zmartwiłam ,jak zobaczyłam te papierochy na fotce ,ale później doczytałam i już jest ok .
Może nie całkiem ok
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Trzeba było położyć zapałki

- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Kochani. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za życzenia.
Krysia jak na razie się trzyma, ale Mariolka to taka cwaniara - miałyśmy razem przestać. Umówiłyśmy się co do dnia. Ja przestałam a Mariolka nie. Teraz na nią kolej.
Chciałam wczoraj zrobić kilka zdjęć, ale bateria padła, to na miły początek dnia różyczka Wersal

Krysia jak na razie się trzyma, ale Mariolka to taka cwaniara - miałyśmy razem przestać. Umówiłyśmy się co do dnia. Ja przestałam a Mariolka nie. Teraz na nią kolej.
Chciałam wczoraj zrobić kilka zdjęć, ale bateria padła, to na miły początek dnia różyczka Wersal

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
I kto by uwierzył, że to do odpalenia butli?Comcia pisze:Trzeba było położyć zapałki![]()
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Krysiu, lilie powalają swą wielkością
Też je mam pierwszy rok i od dziś kwitną, a ja prawie nie dowierzam, że kwiaty mogą być tak duże. Trąbkowe pachną trochę mocniej ale te też całkiem przyjemnie 
Aż trudno pojąc, że ta działka ma rok. To dzieło jest wielkie. Dobrze jest wszystko wykopac w celu uporządkowania ale kiedy czas na to wygospodarowac.
To pewnie najpiękniejsza działka w ROD.
A właśnie Wy macie lilie od pana Janusza.
To pewnie najpiękniejsza działka w ROD.
A właśnie Wy macie lilie od pana Janusza.
Pozdrawiam Krystyna
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Wersal piękna Krysiu ciekwe gdzie kupiłaś te ślicznotkę
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Podłączam się do pytania Jadzi. Wersal ma dokładnie "mój" kolorek ;)
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witam sobotnio.
Dzisiaj wreszcie deszcz odpuścił i wyszło słoneczko. Byłam ciekawa jak w ogrodzie wygląda po tak intensywnym deszczu jaki był wczoraj. Na szczęście mamy bardzo przepuszczalną ziemię i na szczęście nie ma strat. Kilka roślinek co prawda się położyło, ale co można do pionu przywrócić to podparłam, a co nie można to trudno. Hortensjom taka ilość wody chyba służy, gdyż wyglądają całkiem dobrze

Ktoś mnie wiosną pytał co będzie w trójkątach gdzie kwitły hiacynty - pisałam, że jednoroczne - miejsce znalazły cynie i widać, że im pasuje, gdyż bardzo ładnie wyrosły

Gorzatko. Jednak zapałki są potrzebniejsze na działce i częściej spotykane czy to do odpalenia butli czy też grilla
Jacku. Widzę oboje zaprzyjaźniliśmy się w tym roku z liliami i liczę, że w następnych latach ich ilość tylko będzie powiększać się. Moje niestety poza dwoma odmianami już niestety zakończyły kwitnienie.
Krysiu. Działka ma nie cały rok, ale większość roślin jest przeniesiona ze starej działki, część była już dość rozrośnięta. Nie wiem jak jest na innych działkach, ale każda ma coś w sobie. Każdy swoją urządza tak jak mu pasuje, albo pod własne potrzeby. We Wrocławiu mamy trochę lilii od p. Janusza, ale są to w większości lilie azjatyckie lub ich mieszańce i nie mają nazw.
Jadziu i Madziu. Wersal kupiłam dwa lata temu na all u słynnego na forum Bogdana w_1. Większość moich róż właśnie od niego pochodzi, m.in. Duet też.
Dzisiaj wreszcie deszcz odpuścił i wyszło słoneczko. Byłam ciekawa jak w ogrodzie wygląda po tak intensywnym deszczu jaki był wczoraj. Na szczęście mamy bardzo przepuszczalną ziemię i na szczęście nie ma strat. Kilka roślinek co prawda się położyło, ale co można do pionu przywrócić to podparłam, a co nie można to trudno. Hortensjom taka ilość wody chyba służy, gdyż wyglądają całkiem dobrze

Ktoś mnie wiosną pytał co będzie w trójkątach gdzie kwitły hiacynty - pisałam, że jednoroczne - miejsce znalazły cynie i widać, że im pasuje, gdyż bardzo ładnie wyrosły

Gorzatko. Jednak zapałki są potrzebniejsze na działce i częściej spotykane czy to do odpalenia butli czy też grilla
Jacku. Widzę oboje zaprzyjaźniliśmy się w tym roku z liliami i liczę, że w następnych latach ich ilość tylko będzie powiększać się. Moje niestety poza dwoma odmianami już niestety zakończyły kwitnienie.
Krysiu. Działka ma nie cały rok, ale większość roślin jest przeniesiona ze starej działki, część była już dość rozrośnięta. Nie wiem jak jest na innych działkach, ale każda ma coś w sobie. Każdy swoją urządza tak jak mu pasuje, albo pod własne potrzeby. We Wrocławiu mamy trochę lilii od p. Janusza, ale są to w większości lilie azjatyckie lub ich mieszańce i nie mają nazw.
Jadziu i Madziu. Wersal kupiłam dwa lata temu na all u słynnego na forum Bogdana w_1. Większość moich róż właśnie od niego pochodzi, m.in. Duet też.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.