Wiolu kosze piękne, uwielbiam wiklinę...mam łazienki w wiklinie Ja też widzę w nich pelargonie , najchętniej angielskie i jakieś drobne zwiślaczki u nóżek....też tak chcę.....
Kalina przepiękna, wcale się nie dziwię, że to Twoja ulubiona modelka
Agniesiu, lubię wiklinę i w domu i w ogrodzie ....
Pelargonie angielskie są piękne, ale coś mi nie idą. Próbowałam przez 2 lata. Na początku ładne a potem coś je trafia a jak już jakaś dotrwa do jesieni to nie potrafię jej przezimować.
Te zwykłe zimują w garażu bez większego problemu. W tym roku nawet bluszczolistne przetrzymałam.
Grazia, to pokaż tą kalinę. Ja je wszystkie bardzo lubię. Co prawda nie tak jak hortensje, ale na tyle, ze mam ich kilka i myślę o dokupieniu jeszcze jakiejś. Szukam pachnącej odmiany. A ta Twoja pachnie ?
Wiolu witam Piękna kalina ,kosze też bardzo ładne kupiłaś - pelargonie albo begonie by pasowały do nich . Lilia już kwitnie czyżby u Ciebie cieplej Przymiotno piękne Pozdrawiam
Wiolu ślicznie kolorowo w Twoim ogródku. Przepięknie kwitną irysy, aż szkoda, ze są tak nietrwałe moje jeszcze w pąkach, ale ....az się nie mogę doczekać niziutkie przekwitły błyskawicznie