Stokrotkaniu ten kwietnik rozporowy to może i jest już stary i niemodny ale ja go lubię bo pojemny i miejsca dużo nie potrzebuje.A ten drugi gdzieś na stryszku wyszperałam i teraz zroślicha sobie na nim rośnie
agarow78 dziękuję i cieszę się że Ci się mój kwietniczek i roślinki na nim podobają
zeberka4,Grażka a nie...to nie zielistka...ją też mam i ma odwrotnie paseczki na listkach...znaczy...o popatrzcie na fotkę...

zielistka jest po prawej
Wiktorio na kwietniku i obok mam taki trochę busz i różne doniczki które ciągle mam zamiar zmienic na jednakowe osłonki ale jakoś się nie mogę zebrac i zakupic ich

A begonie bardzo lubię i już mam trzy kolejne upatrzone...u szwagierki na oknie
Eluś,mroofka taaa...te begonie fajne są

Muszę się wybrac do szwagierki i przywieżc sobie jeszcze trzy inne...Już dawno mi kazała sobie wziąśc tylko zawsze zapominam
Iwonko trochę się ten kwietniczek zabuszowił,ale ciągle to jeszcze nie jest to co bym chciała.Co chwilę zmieniam tam roślinki bo nie wszystkim na kwietniku odpowiada...Dla niektórych jest tam za mało światła
Saruniu te fiołaski to na 100% wszystkie od Ciebie

Mam jeszcze od Martusi ale one stoją na innym parapecie i tamte są mniejsze od tych od Ciebie,bo o wiele póżniej je dostałam.