Moje kwiatki
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje kwiatki
Witaj Aniu
Same piękności na dzień dobry pokazujesz,śliczna i duża ta dracenka,a to z kolcami to pewnie palma madagaskaru
bardzo duża jest 

Same piękności na dzień dobry pokazujesz,śliczna i duża ta dracenka,a to z kolcami to pewnie palma madagaskaru

- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Szkoda, że tak późno znalazłam te forum, bo w tamtym roku często jeździłam do Łodzi razem z M służbowo, on pracował a ja się nudziłam, teraz zmienił pracę i już nie da rady
Na pewno bym wpadła, bo jeździł dostawczakiem 

- AnnaAgnieszka
- 1000p

Jak Ci się podoba, to mogę Ci przysłać kawałek, bo jak już pisałam dużo maluchów ma, jak ją pomęczę może zacznie kwitnąć

- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O to bardzo miło z twojej strony,ale chodzi o palme mad.tak? jeśli tak to bardzo chętnie przygarne 1 odrost,a one są już ukorzenione,
bo jeszcze nigdy jej nie miałem i nie wiem czy dałbym sobie z nią rade żeby ukorzenić. 

Oj to szkoda,zawsze miło byłoby Cię gościć a tak...hmmm ja niestety w tamtych rejonach nie bywam :(Ale za to U Damiana często gościłam,sentyment 

- AnnaAgnieszka
- 1000p
o tą z ostatniego zdjęcia, nie są ukorzenione, podejrzewam, że wystarczy sadzonkę wsadzić do dość suchego podłoża i będzie rosnąć.daka pisze:O to bardzo miło z twojej strony,ale chodzi o palme mad.tak? jeśli tak to bardzo chętnie przygarne 1 odrost,a one są już ukorzenione,bo jeszcze nigdy jej nie miałem i nie wiem czy dałbym sobie z nią rade żeby ukorzenić.
- AnnaAgnieszka
- 1000p
Napisz mi adres na PW to w poniedziałek, najpóźniej we wtorek Ci wyślę, dodaję kawałek grubosza, bo muszę go obciąć a nie mam sumienia 

- AnnaAgnieszka
- 1000p
- AnnaAgnieszka
- 1000p
Ma bardzo drobne listki, więc ludzie pewnie nie byliby z niego zadowoleni, będę wciskać dodatkowo, to może nikt nie zauważy 

Aniu bardzo wesoły Twój wątek, roślinek sporo, pokaźne, a i od kłujaków /moich ulubionych
/ nie stronisz
Pachypodium ogromne
wiekowy pewnie okaz??

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- AnnaAgnieszka
- 1000p
Nie wiem ile ma lat bo go dostałam w tamtym roku, ale coś mu u mnie nie pasuje, bo mi nie zakwitł