Ja już zastanawiałam się nad tymi zazdroskami i chyba wiosną wcielę ten projekt w życie, bo planujemy remont, więc
przy okazji można też zmienic aranżację okien.
Faktycznie obsesja najważniejsze że zdrowa.
Ja taką obsesję mam na punkcie paprotek i fiołków.
Z hoj mam tą carnosę. Rośnie i nie rośnie. Już sama nie wiem jaki czynnik stymuluje je wzrost-temperatura, suche podłoże czy coś innego. Ostatnio np. wypuściła kilka listków i jeden zabarwił się na bordowo a później opadł-czyżby z chłodu?
Pozdrawiam Clea777 (Ewa), Moje życiowe plany?
Kochać i być kochanym...
Dziewczyny choroba chorobą ale dzięki zimie mozna odpoczać od stresu w stylu " UPOLUJĘ NA ALLEGRO COS CIEKAWEGO HOYOWEGO "
Choc jakoś tak dziwnie kiedy mam już 2 tydzień bez żadnej przesylki hoyowej
To jest uzależnienie ale ma człowiek szansę do maja podleczyć się troszke i spożądzić listę tych najbardziej upragnionych
U nas jest tylko jeden ogrodniczy w rynku .
Jak byś poszla do ogrodniczego przy rolniku , tego dużego ogrodniczego i wytłumaczyła że chcesz wiklinowe podpory koła do kwiatow to powinni przywieźć
Mogę Ci też podać link do sklepu internetowego z różnymi wzorami podpór jak chcesz
Toska pisze:U nas jest tylko jeden ogrodniczy w rynku .
Jak byś poszla do ogrodniczego przy rolniku , tego dużego ogrodniczego i wytłumaczyła że chcesz wiklinowe podpory koła do kwiatow to powinni przywieźć
Mogę Ci też podać link do sklepu internetowego z różnymi wzorami podpór jak chcesz
Jestem chłopakiem. :P Dzięki za info. Wybiorę się wiosną, bo teraz już nie chce mi się jechać w tą ciapę. Zapytam w tym koło Rolnika pana D., właściciela, albo żona jego będzie to wtedy zapytam.
Witam dopiero dołączyłam do forum, co prawda hoje może nie sa jeszcze moją obsesją, ale na pewno bardzo mi się podobają, może ma ktos do sprzedania jakies zaszczepki hoi? Ja na razie mam tylko jedna i nawet nie wiem jaka odmianę :(Bardzo proszę o jakies informacje w tym temacie.