Izo lelija to pewnie azjatka bo z takich co to nie gniot sja , nie łamiotsja i długo kwitną, Nawet je tym razem poskrzypki nie żarły no niestety nie pachną ale takie też będą . I dzięki za dobre slowo
tak sobie pomyślałam że może podsuniecie mi jakiś pomysł? Na zdjęciu jest miejsce do obsadzenia po przebudowie.Rośnie tam piękny klonik[nie wiem jak długo - bo wiecie jak to z klonami] jest to strona poł-zachodnia. Jakoś nie mogę się zebrać w sobie i coś postanowić. Rosła tam wielka forsycja [ ale była chora] a na dole trzmieliny. I co Wy na to?
nie wiem co to za roślinka ale jest piękna, taka dostojna i delikatna. Ma chyba 1,30m Bratki może są nie na czasie ale te są wyjątkowe bo same się sieją i to tam gdzie wolne miejsce czeka na jakieś nowości. Pokazują się prawie z pod śniegu.
Izuniu,pięknie u Ciebie. Bratki ładnie kwitną .Miejsca u Ciebie tyle.Mozesz jeszcze duzo posadzić. W piesku sie zakochałam. Jest najwyrazniej w moim typie.pozdrawiam
Iza bratki zawsze na czasie bo wyjątkowo wytrwałe ,nie boją się chyba żadnej pogody .Tez mam ich trochę i kwitną na przekór wszystkiemu .Psinka urocza prosze ją ode mnie wymiziać solidnie za uszkiem