Ewuniu , u mnie też upał 44 na termometrze dziś było , więc rozumiem Cię w pełnym tego słowa znaczeniu , też gonię z wodą i podlewam , choć efekty mierne!
Dorotko przez te moje przygody z wężem(ogrodowym)jestem cała pogryziona.Wszyscy sąsiedzi chowają się do domów,a ja zaczynam gonitwę za wężem przed komarami ,a potem okazuje się ,ze moje poświęcenie mierne ma skutki ,matka natura nie ma litości i przygodę czas powtórzyc Ale wszystko ma swoje dobre strony,bo w przypadku braku snu w nocy ,czas mogę wypełnic drapaniem swędzących bąbli
Ideo bardzo mi miło ,ze podobają Ci się moje kwiatuchy ,a eukomis już jest w pełnym rozkwicie.Póżniej zrobię mu zdjątko,to będziesz mogła porównac
Piterku witaj w moich skromnych progach .Ta roślinka to przetacznik ,ale nie wiem dokładnie jaka odmiana.Mam dwa różne,ale ten jest zdecydowanie ładniejszy i trochę niższy
Izo sama już zgłupiałam,bo mam dwa,każdy inny i obydwa drugi rok Ten pierwsz ma tak ok 80 cm i jest ciemniejszy,a ten drugi jest wyższy i mają to byc byliny
Powiedzcie co to ,bo znowu opisy nie pasują do rzeczywistości
No i miałam zawirowania Najpierw z 20 minut grzmiało,ciut zawiało ,a potem nagle.....spadł deszcz ,tylko nie jestem pewna,czy deszcz to był,bo to taki bardziej kapuśniaczek całe 20 minut padał ,ale do ziemi nie dotarł ino ledwo liście i moje pranie pomoczył .Już wszystko wyparowało,a wspomnieniem deszczyku jest zapach powietrza o woni brudnej wody z akwarium ,aczkolwiek temperaturka troszkę zjechała w dół
w pierwszej chwili myślałam że że to rozwar ale chyba masz jednak karpackiego, białego
Ja wolę zdecydowane kolory i białe u mnie to przeważnie przypadki