No wreszcie wrócił do nas Dawidek!
Ślicznie w ogródeczku , piękne kwitnące , ale mnie zastanawia ta córeczka , jakoś mało podobna do mamusi!
No właśnie , pniaczek miałam pochwalić , świetnie wygląda i fajnie dobrałeś roślinki!
Ach ten wiek i ta skleroza!
Dawid dobrze, że już jesteś. Czekamy na więcej zdjęć. jaki dostałeś ten aarat? Fajny jest. A te niebieskie paznokcie to czyje? Ciekawe co z tego pieska wyrośnie? :P
Niesamowite zdjęcie tego (ptaszka?) Jak koliberek. Hibiskus piękny. Pokaż go w całej okazałości. Ja marzę o takim, ale może go mam? Bo mam sadzonki, które robiłam w tamtym roku.
To jest ćma, ale wszyscy ją upodabniają do kolibra, bo tak samo spija nektar
Hibiscus jest duży(około 1m), kupiłem go w tym roku za 13,99zł w BRICO MARCHE
Witaj Dawidzie
Coś pięknego - tak Dawidku, piszę o Twoim ogrodzie i Twoich cudownych pomysłach. Pięknie zaprojektowane i zrobione. Ścieżka wygląda uroczo. Kora w ogrodzie prezentuje się wspaniale . Rośliny też są piękne. Uroczo wygląda podwójna pysznogłówka . Proszę mnie zapisać na szczepkę.
Motyl i ćma są śliczne. Podoba mi się bardzo u Ciebie i cieszę się, że wreszcie znowu jesteś z nami.
Do zobaczenia, pa
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Stasieńko, dziękuje za miłe słowa Pysznogłówka jak podrośnie, to wyślę Ci sadzonkę, na razie są jeszcze małe, bo dostałem w tym roku, ale w następnym roku powinny być większe, więc...