Ogród Marii Michalskiej
- moniczek
- 1000p
- Od: 19 sie 2010, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marii Michalskiej
Piękne piwonie.
Ja na swoje będę musiała jeszcze poczekać rok, może dwa.

widać że forumowiczki są zapracowane w ogrodach.Ja też mam mnóstwo pracy bo deszcze padają a chwasty rosną.Ponadto w swoim wolontariacie mam pracę w innym ogrodzie bo chorym i słabym w pewnym okresie trzeba pomódz. Ale jak tylko jest siła w umyśle to i fizycznie się spełnia . 

Widać,że zapracowana jesteś...nie ma nowych foteczek.
naturalnie nie da się wszystkiego ogarnąć ,rośliny teraz dopiero wymagają pracy w dodatku deszcze pomagają rosnąć chwastom a to trzeba tępić. Zgromadzę kilka fotek i powoli wysyłam bo nie sposób. 

u nas ciągle pada i jest tylko praca przy "łowieniu" okropnych ślimaków bo wszystko zżerają. 

-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne piwonie.
U mnie susza
Deszcz by się przydał..
U mnie susza

Podoba mi się ta ostatnia róża...znasz jej nazwę?........u Ciebie pada a u mnie sucho...ech 

- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj ależ powalająca kolekcja piwonii. Ta liliowa jest boska. U nas tez pada i wczoraj padało i pewnie jutro też popada....
witaj chodzi Ci o ostatnią z lewej strony czy z prawej ? z lewej to jest MERY ROSE mam ją w wiadrze i chowam na zimę dopiero pierwszy rok natomiast po prawej nie pamiętam nazwy ale jak koniecznie to odszukam powoli 

po prawej jest róża "flamingo" 

Witaj Mario
Pięknie u Ciebie i kolorowo a piwonie masz zachwycające-szkoda że tak szybko przekwitają.
Piękna działka i miejsce do relaksu
Pięknie u Ciebie i kolorowo a piwonie masz zachwycające-szkoda że tak szybko przekwitają.
Piękna działka i miejsce do relaksu