Ogrodowe marzenia
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogrodowe marzenia
Puk puk Zyto nadgraniczna!Czy zmogła Cię pogoda?Obserwuję zmagania mieszkańców wsi Mościska z lodem, wodą ,Bugiem i przyrodą i jestem pełna obaw.Prąd masz?Nie podtapia?Śniegi i mrozy wielkie?
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Zyto!
Wysyłam nadzieję, że może wreszcie do nas przyjdziesz. Czekamy.

Wysyłam nadzieję, że może wreszcie do nas przyjdziesz. Czekamy.

-
Witaj Zyto!
Wracaj - czekamy!

Wracaj - czekamy!

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam Wszystkich Moich Przyjaciół Świątecznie.
Obiecałam się odezwać do Was - wiec to czynię.
Nie będę wymieniać Wszystkich bliskich mi Osób - bo lista długa, nie chcę też nikogo pominąć.
Po tak długiej nieobecności na forum, nie wiem od czego mam zacząć.
Chcę podziękować Krysi - KaRo za skuteczną namowę do założenia moich "Ogrodowych marzeń" dzięki którym byłam z Wami, wyciągniętą pomocną dłoń i przeprosić Wszystkich którzy poczuli się obrażeni, nie miałam takowych intencji.
Na swoje usprawiedliwienie wyznam - po zmianach w kierunku ulepszenia forum ja niektórych wpisów i fotek po zalogowaniu nie widzę i pisałam już o tym kiedyś... Nie logując się widzę więcej...przykładem są ostatnie odwiedziny Zeni... - pusto.
Dostałam nasionka od Foremek z dużym
- niestety nic jeszcze nie siałam, nawet swoich rzadko spotykanych pomidorków, nie kupowałam też żadnych nasion ani roślinek.
Zaniedbałam się i nie wiem co dalej. Śnieg długo leżał, rośliny pod nim pomarniały, przyczyniły się Kreciki. Trzem rododendronom liście poschły, pąki jeszcze żyją.
A ja "odwiedzałam" już w tym roku trzy razy szpital zajmując niezbyt wygodne łóżko.
Obiecałam się odezwać do Was - wiec to czynię.
Nie będę wymieniać Wszystkich bliskich mi Osób - bo lista długa, nie chcę też nikogo pominąć.
Po tak długiej nieobecności na forum, nie wiem od czego mam zacząć.
Chcę podziękować Krysi - KaRo za skuteczną namowę do założenia moich "Ogrodowych marzeń" dzięki którym byłam z Wami, wyciągniętą pomocną dłoń i przeprosić Wszystkich którzy poczuli się obrażeni, nie miałam takowych intencji.
Na swoje usprawiedliwienie wyznam - po zmianach w kierunku ulepszenia forum ja niektórych wpisów i fotek po zalogowaniu nie widzę i pisałam już o tym kiedyś... Nie logując się widzę więcej...przykładem są ostatnie odwiedziny Zeni... - pusto.
Dostałam nasionka od Foremek z dużym

Zaniedbałam się i nie wiem co dalej. Śnieg długo leżał, rośliny pod nim pomarniały, przyczyniły się Kreciki. Trzem rododendronom liście poschły, pąki jeszcze żyją.
A ja "odwiedzałam" już w tym roku trzy razy szpital zajmując niezbyt wygodne łóżko.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Witaj Zytko,witaj
Po dość długiej i uciążliwej zimie wszyscy mamy w ogródkach podobnie.
Nie ma się co zrażać...
za chwilkę zaświeci nam słońce i ruszymy pełną parą do naszych zaniedbanych ogródków.
Chciałoby sie już... już jutro ale kto wie co będzie?
U mnie pada deszcz więc pewnie nic z planów nie wyjdzie... trzeba znowu odłożyć prace na które czekamy taaak długo.
Mamy jeszcze czas na różne przemyślenia i na zakupy.
Zytko - wiadomości o szpitalu zmartwiły mnie ale mam nadzieję,że to koniec Twoich zmagań ze zdrowiem.
Wraz z wiosną i Ty nabierzesz sił i w miarę ich powrotu zadbasz o swoje roślinki.
Nie martw się...
słońce i każdy nowy dzień przynoszą zadziwiające zmiany w przyrodzie i w naszym życiu.
Wiara czyni cuda ... więc wierzmy,że wszystko będzie dobrze... czego Ci życzę z całego serca.

Po dość długiej i uciążliwej zimie wszyscy mamy w ogródkach podobnie.
Nie ma się co zrażać...
za chwilkę zaświeci nam słońce i ruszymy pełną parą do naszych zaniedbanych ogródków.
Chciałoby sie już... już jutro ale kto wie co będzie?
U mnie pada deszcz więc pewnie nic z planów nie wyjdzie... trzeba znowu odłożyć prace na które czekamy taaak długo.
Mamy jeszcze czas na różne przemyślenia i na zakupy.
Zytko - wiadomości o szpitalu zmartwiły mnie ale mam nadzieję,że to koniec Twoich zmagań ze zdrowiem.
Wraz z wiosną i Ty nabierzesz sił i w miarę ich powrotu zadbasz o swoje roślinki.
Nie martw się...

słońce i każdy nowy dzień przynoszą zadziwiające zmiany w przyrodzie i w naszym życiu.
Wiara czyni cuda ... więc wierzmy,że wszystko będzie dobrze... czego Ci życzę z całego serca.

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Witaj Zytko....bardzo się cieszę że się odezwałaś. Przede wszystkim życzę zdrówka. Myślę że więcej nie przyjdzie ci leżeć na niewygodnym łóżeczku. Mamy nareszcie wiosnę a z nią dużo nowej energii. Jestem bardzo ciekawa jak tam w twoim ogródeczku. Myślę że niebawem nam pokażesz. U mnie także są pozimowe straty, ale co tam...posadzi się coś nowego.
. Czekam z niecierpliwością na foteczki i obszerniejszą relację z działeczki.
Faktycznie...ja także nie widzę mojego postu i Ewy także.

Faktycznie...ja także nie widzę mojego postu i Ewy także.

Fajnie, że jesteś z nami
Dużo, dużo zdrówka Ci życzę, a tę zimę to już czas najwyższy przegnać, bo wszyscy depresji się nabawimy a ja szczególnie
Jak byłaś u mnie to widziałaś ile śniegu mi na mój ogródeczek spadło, aż mnie
trafiało, ale teraz to już na pewno wiosna przyjdzie
Do szpitala to już nie wybieraj się, a jak już przyjdzie Ci tam leżeć to podusię z domciu swoją weź będzie Ci odrobinkę wygodniej
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do mnie na
bo ja na kawusię się obraziłam 

Jesteś
Dużo zdrowia życzę.

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Zytko, mam nadzieję, że najgorsze za Tobą, wszyscy tutaj czekaliśmy na Ciebie
Bardzo się cieszę, że wróciłaś, takie dobre duszyczki, jak Ty są nam potrzebne
Zdrówka życzę i oby było coraz lepiej :P

Bardzo się cieszę, że wróciłaś, takie dobre duszyczki, jak Ty są nam potrzebne

Zdrówka życzę i oby było coraz lepiej :P
-
Witaj ZYTO!
Cieszę się, że wróciłaś - wiosna wynagrodzi Ci wszystko.

Cieszę się, że wróciłaś - wiosna wynagrodzi Ci wszystko.

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam w moich "Ogrodowych marzeniach" :Krysię-KaRo, Zenię, Bogusię,Pawełka,Anię,Krysię Goryczkę, Jolę, Ewunię, Monisię, Wiolę - harwi, Anię - Tarunię, Izunię- liska dziękując za pomoc którą mi Udzieliła w przeszłości,Alinkę, Judytkę...milo mi że o mnie Pamiętacie i dziękuję za ciepłe słowa.
Mówię serio że więcej widzę - nie logując się
....myślę od czego to zależy, czy ja za nowością już nie nadążam? Chciałam Wam wkleić kilka zdjęć , fotosik odnowiony [odmówił posłuszeństwa].
Jeśli dzisiaj będzie dla mnie łaskawy to z pochyloną głową mu podziękuję.
Bogusiu z jaśkiem się nie rozstaję więc i do szpitala go zabieram. Do Was Zaglądałam. Za długo eksperymentowano na mnie, zanim postawiono diagnozę.
Więc jak mnie dobrze w maju pokroją i pozszywają to sprawię sobie wielkiego jasień ka i za nic go nie oddam nikomu. Teraz nie chcę się wypowiadać na temat bycia z Wami... chciałabym, ale każdy ma swoją * gwiazdkę * która świeci, ile i jakim światłem to się okaże w najbliższym czasie.
Uwaga eksperyment... pierwszy dzień wiosny..

Widzę tylko cztery zdjęcia...
już coś zakwitło....

Mówię serio że więcej widzę - nie logując się

Jeśli dzisiaj będzie dla mnie łaskawy to z pochyloną głową mu podziękuję.
Bogusiu z jaśkiem się nie rozstaję więc i do szpitala go zabieram. Do Was Zaglądałam. Za długo eksperymentowano na mnie, zanim postawiono diagnozę.
Więc jak mnie dobrze w maju pokroją i pozszywają to sprawię sobie wielkiego jasień ka i za nic go nie oddam nikomu. Teraz nie chcę się wypowiadać na temat bycia z Wami... chciałabym, ale każdy ma swoją * gwiazdkę * która świeci, ile i jakim światłem to się okaże w najbliższym czasie.
Uwaga eksperyment... pierwszy dzień wiosny..

Widzę tylko cztery zdjęcia...
już coś zakwitło....

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witaj, Zytuś
Pierwszy dzień wiosny jeszcze zimowy, ale kilka dni później zrobiło się kolorowo
Jestem ciekawa, kiedy moje pierwsze tulipany zakwitną?? Ostatnie dwa dni były zimne i deszczowe.
Miłego dnia

Pierwszy dzień wiosny jeszcze zimowy, ale kilka dni później zrobiło się kolorowo

Miłego dnia

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Witaj...piękna wiosenka już u ciebie aż miło popatrzeć. Te niziutkie iryski śliczne. Chyba to one ?. Nie mam ich więc się czasem mylę. Dziś ja nareszcie jadę na swoją działeczkę. Także jestem ciekawa co nowego zakwitło, a może już przekwitło i nie zdążyłam nawet pstryknąć zdjęć. Miejmy nadzieję że tak się nie stanie. Zytuś ..czekamy na następne zdjęcia kwiatków. Pozdrawiam.