Dziękuje mi też bardzo się podobał , ale chyba jeszcze się nacieszę kwiatuszkami bo to był pierwszy z całej masy na tej łodydze a jeszcze ruga łodyżka kwiatowa wyrasta
Każde zwierze potrafi narozrabiać A takiego szczurka to się wypuszcza wyłącznie pod opieką tym bardziej jak dziecko małe w domu . A psa nie mogę mieć bo kto z nim będzie wychodził ??? M cały dzień dosłownie nie ma a ja z małym zanim się na dwór wybiorę to pół dnia minie
My z bratem mieliśmy szczurki od małego. Z kotem przy dziecku też trzeba uważać. Mój brat od naszego Filemona przez 2 miesiące nosił ślady na policzku - dobrze, że oko nie oberwało. Zawsze można jako moja teściowa nauczyć psa korzystać z kuwety Ale i nie każdy piesek na podejście do dzieci
Kota mój M nie toleruje ,zresztą kociaki maja bardzo silne charaktery i chodza zazwyczaj swoimi ścieżkami i moim zdaniem są o wiele niebezpieczniejsze dla dziecka niż szczur . Szczurka można zamknąć w klatce kota nie ,szczurka można nauczyć dużo różnych rzeczy jak psa ,kota niestety nie. Mój tato jest weterynarzem i całe życie miałam masę zwierząt w domu . Właśnie podstawie tych doświadczeń postanowiłam mieć szczura .