Działka Gigusi- cz.4
przykro mi ,że zachorowałaś.. dbaj o siebie, zdrowie najważniejsze...
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Co z Tobą. Od kilku dni Cię nie widać. Myślę, że ze zdrówkiem jest wszystko w porządku. Daj jakiegoś znaka. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani moi.
Ja bardzo Was przepraszam, że sie nie odzywałam i dziekuje ze szczerego serca za troskę.
Monia 76 miała racje -spalismy znów na działce.
Każdą wolną chwilke chcę wykorzystac, by przed wyjazdem doprowadzić ogród do normalnego stanu.
Nie przemęczam sie-w te upały jakos mi sie nie chciało nic robic.
Ale co mogę to juz wykopuję i wyrywam, np. wszystkie pomidory, których zaraza nie dopadła(zielone)zerwałam i pozawijałam w gazete za 3 dni juz były czerwone.
Teraz własnie piekę chlebek.=czy ktoś z Was skorzystał z przepisu?/ Udało się komuś???
I kilka fotek rankiem przy rosie

:P

Ja bardzo Was przepraszam, że sie nie odzywałam i dziekuje ze szczerego serca za troskę.
Monia 76 miała racje -spalismy znów na działce.
Każdą wolną chwilke chcę wykorzystac, by przed wyjazdem doprowadzić ogród do normalnego stanu.
Nie przemęczam sie-w te upały jakos mi sie nie chciało nic robic.
Ale co mogę to juz wykopuję i wyrywam, np. wszystkie pomidory, których zaraza nie dopadła(zielone)zerwałam i pozawijałam w gazete za 3 dni juz były czerwone.

Teraz własnie piekę chlebek.=czy ktoś z Was skorzystał z przepisu?/ Udało się komuś???
I kilka fotek rankiem przy rosie

:P

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani moi.
Daluś, Joluś, Aneczko, Moniko, Marioluś,Aguś, Aduś, Moniu,Ula, Iza, Grzesik i wszyscy kto mnie odwiedza, choc śladu nie zostawia- dziekuje Wam z całego serca.
Własnie sobie przyszłam z działki, bo w dzień wreszcie cos w domu zrobiłam. Upieklam chleby i wresczcie zabrałam sie za siebie.
Darek pojechał na cały tydzień na ryby z Moniką a ja z synem walczymy.
Na działce powoli skrada się jesień. Ale jeszcze co nieco kwitnie.
Daluś jak chcesz -pozbieram dla Ciebie nasionka marmurkowego dziwaka

Daluś, Joluś, Aneczko, Moniko, Marioluś,Aguś, Aduś, Moniu,Ula, Iza, Grzesik i wszyscy kto mnie odwiedza, choc śladu nie zostawia- dziekuje Wam z całego serca.
Własnie sobie przyszłam z działki, bo w dzień wreszcie cos w domu zrobiłam. Upieklam chleby i wresczcie zabrałam sie za siebie.
Darek pojechał na cały tydzień na ryby z Moniką a ja z synem walczymy.
Na działce powoli skrada się jesień. Ale jeszcze co nieco kwitnie.
Daluś jak chcesz -pozbieram dla Ciebie nasionka marmurkowego dziwaka