Piterku Ja w sumie również żałuje, że nie robiłem zdjęć wcześniej. Tych które mam jest niewiele i na nich jest już teren ładnie uporządkowany. Za to teraz nadrabiam robiąc zdjęcia i filmiki regularnie. Za parę lat jak drzewa i krzewy osiągną swoje docelowe rozmiary fajnie
będzie zobaczyć te obecnie robione zdjątka.
Geniu Nic straconego, rób zdjęcia a za parę lat będą zaskakujące porównania.
.....a trawki ...tak, ścinam wiosną, bo całkiem ładnie się prezentują oprószone śniegiem. Zerkam sobie przez okno na nie.
Mambo Więc czekam na Twój wątek....a do mojego zapraszam milusio.
Jolu Buziak cieplutki...aż mi sie od razu gorąco zrobiło. Dziękuje!
Pell Koń mieszka po sąsiedzku. Mój sąsiad prowadzi hotel dla koni. Tu znajdziesz filmik mojego autorstwa z
tegorocznego Hubertusa organizowanego w tej stadninie
Greto Pewnie masz na myśli wątek, ten w którym idealnie trafiasz w moje zmysły.
No no... nie kuś zaproszeniem bo będziesz zdziwiona jak jutro będę stał pod Twoimi drzwiami....a to oznaczać będzie, że już nie uwolnisz się ode mnie.
Marzenko
Szałwia jest właściwie przez cały sezon bardzo dekoracyjna?.tylko zaraz po pierwszym ścięciu w lecie na jakiś czas traci swe walory ozdobne. Wprowadziłem ją właśnie zamiast lawendy z którą miałem zawsze problem utrzymania odpowiedniego pokroju.
Jak poszukiwania nasionek się nie powiodą , to przypomnij mi wiosną?.chętnie Ci je wyśle.
?a z tym mistrzem to lekko przesadziłaś hihiii.
Wiolu Teraz będzie się zaczynał piaty sezon?.czyli miedzy zdjęciami jest ok.cztery latka.
Rosenstolz Nie wiem za bardzo co mam odpisać przy takich pochwałach. Dziękuje.
Dziś kolejne zdjęcia porównawcze lato/zima