Polu dziękuję hosty rosną pięknie, jeśli chodzi o hortensje to chyba miejsce im służy jest zacisznie ale w słońcu bo u mnie o cień trudno i na kwaśnym torfie obsypane korą żebym nie musiała plewić i to tyle.Podlewane gnojówką z pokrzyw czasami
Witaj Mario.
Znam jednego pasjonata liliowego.
Nieprawdopodobne ilości lilii topi w swoich oczkach jak stworzył na swoich tarasach.
Jeśli sobie życzysz popatrz na odmiany jakie moga być...
sama jestem chora z tego powodu
ale podobnie jak Ty mam za małe oczko i 3 lilie w nim to już nadmiar.
Miłego dnia Mario
Mario , napisałam to już w moim wątku, ale nie wiem, kiedy tam zajrzysz, więc powtarzam u Ciebie.
Wg mnie ,Twoja X to Sum & Substance, która ma dość sporo słoneczka. Jest chyba dość młoda , albo niedawno dzielona.Będzie olbrzymia. To jedna z największych i piękniejszych host.Bierze udział w głosowaniu na Miss Hosta 2009, razem ze swą krewniaczką Sam of All (której kandydaturę ja podałam )
A to moja Sum & Substance z moją wnusią Jagódką w ub. roku :
Witaj Krysiu dziękuję za te widoczki chociaż nie dla nas a szkoda bo kilka jest pięknych ,niebieskie nawet nie wiedziałam że mogą takie być , no cóż i moich mi szkoda, z każdej tak się cieszyłam
Polu dziękuję za to zdjęcie i rozpoznanie mojej hosty chociaż mam już drugą z tym imieniem i nie jest podobna do tej moje są rzeczywiście młode i słońce mają do 11godz.
Mariolu śliczna ta hosta też mi się podoba
Dalu niedawno ją dostałam miała pąki chuchałam i dmuchałam żeby zobaczyć kwiatek i doczekałam się boję się wystawiać ją na dwór chociaż wiem że można jest bardzo delikatna tyle wiem i trzeba podlewać ją przegotowaną wodą
Maju nie zazdraszczaj tylko kop u siebie a przed Majeczką możesz czymś zabezpieczyć np siatką, płotkiem , lub roślinkami a i tak na pewno nie zostaje ani na chwilę bez opieki Mnie to też czeka przecież mam dwóch synów i prędzej czy później będą dzieci i będę musiała zagrodzić dostęp do oczka Diana wchodzi czasami ale tylko na płytką wodę i nie robi żadnych szkód Ciekawa jestem jaką lilię byś kupiła teoretycznie A to jeszcze raz oczko dla ciebie
Judytko dla ciebie cały krzaczek
Halinko dziękuję
Iduś tak mi się wywróciła ta dalia , że chcąc ją podwiązać oderwała mi się od korzenia i koniec w tym roku jej podziwiania może chociaż bulwa przetrzyma
A to ciąg dalszy moich host