Jeszcze tylko chwilka.
Dżeki jest taki słodki

Muszę więcej poczytać na ten temat .. bo może to jest jakieś rozwiązanie ?Ale jeśli NIE MA pędraków to NIE MA kecika.
Bo czym biedaczek by się żywił ?
Solonych śledzi nie próbowałam - ale próbowałam ugotowane i zepsute jajka wkładać - efekt był taki , że psiaki wygrzebały jeszcze tego samego dnia te jaja .. śmierdział cały ogród .. a wyobraź sobie jaki zapach roztaczał Dzek - kąpałam go chyba 2x i to nie pomogło ....Gdzieś kiedyś wyczytałam żeby w kretowisko wsadzić solonego śledzia
Bardzo cieszę się z tych maleńkich jeszcze oznak wiosny. I chociaż mój ogród nieporadnie raczkuje przy waszych .. to cieszę się nim .. bo jest mójNo nie jest tak źle jeśli wiosenkę widać .
Jeszcze tylko chwilka.
Dżeki jest taki słodki i ma iskierki w oczach.
Bardzo dobrze Cię rozumiem, wiele lat mieszkałam w innej miejscowości niż działka - a teraz wreszcie mam mozliwość podziwiania cudu budzenia się życia na bieżąco - fajnie jest mieć swój ogród za swoim oknem. To pierwsza wiosna we własnym domkuJa zawsze ubolewam nad odległością, która dzieli mnie od moich roślin Wiele rzeczy mi umyka.
Tak , masz rację - wczoraj , kiedy sprzątałam ogród mój syn z psem urządzali sobie wyścigi po śniegu .. a poetm Dżek tarzał się w nim w wywieszonym, jęzorem .. on jeszcze lubi śnieg .. my już trochę mniejPiękną masz wiosnę w ogrodzie a śnieg to chyba najbardziej lubi Dżeki.
dziękuję - to moje początki w sztuce szydełkowania - wciągneło mnie na amenDzierganki super