Działka Pestki - 2009 zapraszam
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Tereniu, wpadłam do Ciebie z poranną kawką. Fajny ten Twój mały "szkodnik", dzieci tak już mają zwłaszcza te małe, ciekawe świata, muszą wszystko dotknąć i po swojemu sprawdzić.
Co to za kwiatek na drugim zdjęciu ? Nie widziałam jeszcze takiego.
Co to za kwiatek na drugim zdjęciu ? Nie widziałam jeszcze takiego.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
widze nowe zakupu clematis i hortensja , ja w tym roku dokupiłam dwie białą i przebarwiającą się na czerwono bo nie miałam kwitnących na jesieni .. trytomy białej jeszcze nie widzialam tez łądnie wygląda jamamczerwono-żółtą i pomarańczową .. ale młodziutkie w tym roku miała tylko jeden kwiat ..widze zwisające sie kwiaty milinu ,czy u ciebie jeszcze kwitnie , też mam taki ale już przekwitł i maly żółty może zakwitnie na drugi rok ciekawa jestem żółtych kwiatów .. miłego dnia w ogrodzie ,jeszcze ma być słoneczny i ciepły dzień ,trzeba to wykorzystać bo jak padai zimno to musimy siedzieć z wnukami w domu i się nudzić .. trudno się przyzwyczaić do tego że już od rana nie można siedziec na tarasie z kawką a wnusio lata po podwórku , strasznie sie buntuje że nie może wyjść ...
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moja Droga!!!,
Piękne zdjęcia, a szczególnie "szkodników na dwóch nóżkach"
Całuski dla Ciebie i wnusiów.
Pozdrawiam, pa, pa
Piękne zdjęcia, a szczególnie "szkodników na dwóch nóżkach"
Całuski dla Ciebie i wnusiów.
Pozdrawiam, pa, pa

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witajcie
Lilu na drugim zdjęciu jest milin pomarańczowy chyba o ten ci chodziło czy tak
Maniuśka ja też mam bukietowe chortensję jedna to; Pinky Winky'' a druga to
tez przebarwia się na czerwono a powojniki to kupiłam dwa jeden to ;prezydent'' a drugi to ten co na zdjęciu
ale już wszystko przekwitło a nasze wnusie to skarby co psocą bo się uczą ciekawość co to jest prawda
Stasiu dzięki że wpadłaś
Moniko fajnie że już jesteś
Anitko dziękuję za radę o tych mieczykach
Cynthio pytasz jakie cebulki sadziłam a wiec szachownice drobne korone żółtą lilie czosnki rożne
niebieskie krokusy tulipan pełny i inne kture wykopalam po przekwitnięciu w inne miejsca
pozdrawiam

Lilu na drugim zdjęciu jest milin pomarańczowy chyba o ten ci chodziło czy tak

Maniuśka ja też mam bukietowe chortensję jedna to; Pinky Winky'' a druga to
tez przebarwia się na czerwono a powojniki to kupiłam dwa jeden to ;prezydent'' a drugi to ten co na zdjęciu
ale już wszystko przekwitło a nasze wnusie to skarby co psocą bo się uczą ciekawość co to jest prawda
Stasiu dzięki że wpadłaś

Moniko fajnie że już jesteś

Anitko dziękuję za radę o tych mieczykach

Cynthio pytasz jakie cebulki sadziłam a wiec szachownice drobne korone żółtą lilie czosnki rożne
niebieskie krokusy tulipan pełny i inne kture wykopalam po przekwitnięciu w inne miejsca

pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- pestka
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- pestka
Witaj Izabell
tak mój szkodniczek jest kochany skończyła rok i dwa miesiące mam też i jesienne kwiatuchy
ale wszystkie na raz nie mogłam pokazać a wiec troszkę chryzantem';

jeszcze nie wszystkie rozwinięte więc nie robię zdjęć na razie poczekam aż reszta się rozwinie
pozdrawiam

tak mój szkodniczek jest kochany skończyła rok i dwa miesiące mam też i jesienne kwiatuchy
ale wszystkie na raz nie mogłam pokazać a wiec troszkę chryzantem';

jeszcze nie wszystkie rozwinięte więc nie robię zdjęć na razie poczekam aż reszta się rozwinie
pozdrawiam

- pestka
Witam was kochani
na tych zdjęciach jest moja chryzantema która co roku przesadzałam była taka mała a teraz taka
bo to miejsce widocznie jej pasuje i wreszcie nie będę jej więcej przesadzać bo tu ładnie i obficie zakwitła
a moje astry wysokie musiałam podwiązać aby dotarło do nich słoneczko może to ładnie nie wygląda
ale nie szkodzi gdzieś widziałam białą chciałabym zdobyć taka wysoka pasowała by mi do tych kolorków
co mam

czy ktoś wie jak się nazywa ten kwiat na ostatnim zdjęciu
pozdrawiam
on się sam wysiewa i wysoko rośnie

na tych zdjęciach jest moja chryzantema która co roku przesadzałam była taka mała a teraz taka
bo to miejsce widocznie jej pasuje i wreszcie nie będę jej więcej przesadzać bo tu ładnie i obficie zakwitła
a moje astry wysokie musiałam podwiązać aby dotarło do nich słoneczko może to ładnie nie wygląda
ale nie szkodzi gdzieś widziałam białą chciałabym zdobyć taka wysoka pasowała by mi do tych kolorków
co mam

czy ktoś wie jak się nazywa ten kwiat na ostatnim zdjęciu

pozdrawiam

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Pesteczko jak Ty to robisz? Działka taka zadbana i jeszcze wnusia do upilnowania
Śliczna dziewczynka - to najładniejszy kwiatuszek babci.
.
Ja też mam na działce te pojedyncze chryzantemki. Bardzo je lubię - to takie gwiazdeczki jesienne. Ale u mnie jeszcze nie rozkwitły jak byłam ostatnio na działce. Pozdrowienia znad morza -Maria

Śliczna dziewczynka - to najładniejszy kwiatuszek babci.

Ja też mam na działce te pojedyncze chryzantemki. Bardzo je lubię - to takie gwiazdeczki jesienne. Ale u mnie jeszcze nie rozkwitły jak byłam ostatnio na działce. Pozdrowienia znad morza -Maria
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Ogrodu
Witaj Pestko!
Wpadłam na chwilę na Twoją działkę i bardzo mi się spodobało u Ciebie. Masz dużo kwitnących roślin.
Jeżeli mogę coś podpowiedzieć - przy alejce tuż przy samej dróżce posadż poduszkowce /żagwiny, phloxy, zawciągi
oraz niskie goździki/ . Ja tak zrobiłam i jestem bardzo zadowolona bo maj u mnie jest kolorowy.
W niedzielę poproszę moje wnuki aby wysłały zdęcia z tego okresu. Nie musisz tak zrobić to tylko sugestia.
Wnusiu przeuroczy!
Pozdrawiam: goryczka
Wpadłam na chwilę na Twoją działkę i bardzo mi się spodobało u Ciebie. Masz dużo kwitnących roślin.
Jeżeli mogę coś podpowiedzieć - przy alejce tuż przy samej dróżce posadż poduszkowce /żagwiny, phloxy, zawciągi
oraz niskie goździki/ . Ja tak zrobiłam i jestem bardzo zadowolona bo maj u mnie jest kolorowy.
W niedzielę poproszę moje wnuki aby wysłały zdęcia z tego okresu. Nie musisz tak zrobić to tylko sugestia.
Wnusiu przeuroczy!
Pozdrawiam: goryczka