Ogród Moni cz.1
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O rany, miałam prasować, a spędziłam cudowne popołudnie w twoim ogrodzie. Włożyłaś baardzo dużo pracy i efekt jest już naprawdę widoczny, a z roku na rok będzie lepiej. Zwykle nie pociągają mnie takie przesłodzone romantyczne ogrody, ale twój jest (i pewnie dalej taki będzie) wyjątkowy. Uśmiałam się z Twoich zmagań z gliną, ja mam identyczne problemy. U nas we wsi w pewnym momencie konie przestały sobie radzić z pracami w ziemi. A swoją drogą pisałaś, że mieszkasz w okolicy Chrzanowa, myślałam, że tam same piaski są. Co do listy twoich chciejstw nie myślałaś o migdałku (myślę, że pasuje do twojej wizji ogrodu) się i żurawinie (obok brusznicy pod rh)?
Chylę czoła nad ogromem włożonej pracy, z przyjemnością będę śledzić dalsze postępy.
Chylę czoła nad ogromem włożonej pracy, z przyjemnością będę śledzić dalsze postępy.
Monia goście poszli a ja od azu do Ciebie ..
z Twoje listy chciejstw w Auchan jest serduszka okazała i biała i różowa... mogę Ci kupici wysłać ... chcesz? Krzewy to dziewczyny czasem tną, można o patyki poprosić... i tak je wyrzucają.
Jeju oczyma wybraźni już widzę mój różany kącik
Aszka ... moja pnąca rok urosła ponad 2 metry...
z Twoje listy chciejstw w Auchan jest serduszka okazała i biała i różowa... mogę Ci kupici wysłać ... chcesz? Krzewy to dziewczyny czasem tną, można o patyki poprosić... i tak je wyrzucają.
Jeju oczyma wybraźni już widzę mój różany kącik

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Madziu, witam Cię serdeczniemaakita pisze:O rany, miałam prasować, a spędziłam cudowne popołudnie w twoim ogrodzie. Włożyłaś baardzo dużo pracy i efekt jest już naprawdę widoczny, a z roku na rok będzie lepiej. Zwykle nie pociągają mnie takie przesłodzone romantyczne ogrody, ale twój jest (i pewnie dalej taki będzie) wyjątkowy. Uśmiałam się z Twoich zmagań z gliną, ja mam identyczne problemy. U nas we wsi w pewnym momencie konie przestały sobie radzić z pracami w ziemi. A swoją drogą pisałaś, że mieszkasz w okolicy Chrzanowa, myślałam, że tam same piaski są. Co do listy twoich chciejstw nie myślałaś o migdałku (myślę, że pasuje do twojej wizji ogrodu) się i żurawinie (obok brusznicy pod rh)?

- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
liska pisze:Monia goście poszli a ja od azu do Ciebie ..
Jeju oczyma wybraźni już widzę mój różany kącik![]()

Aszka jest... ... zrobimy razem ten kącik prawda? Ja jeszcze nie mam gdzie... ale planowac już bedę i kosztorys zrobię... najpóźniej na jesień obsadzęAszka pisze:lisko-jest nadzieja dla nas .Szybko rosną,to dobrze

mam problem z działką za płotem, która jest moja a jakby nie była... ale wkurzyłąm się i na wiosnę zaczynam ją zagospodarowywać...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski