Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

100krotka wiesz w sobotę na ryneczek:) i już papuga jest.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tylko wiesz, ja już troszkę dzieci podchowałam i rozkoszuję się na razie tym, że nie muszę wstawać o piątej rano :-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
marivsz
1000p
1000p

Post »

Wiesz jest i sposób na to, ja go stosowałem na kanarka:d przykrywasz klatkę przepuszczalnym materiałem, ja się i tak obawiałem i zostawiałem mu jedną ścianę:0
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

przyszłam na zdjęcia z Przemyśla... i nie ma :(
z uśmiechami Iza
u liski
marivsz
1000p
1000p

Post »

z Przemyśla niet:) są z Bolestraszyc gdzieś tak w środku chyba;)
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

ładnie, ładnie cały dzień przegadany, a nie widziałem Twoich podopiecznych:) u falistych z tym śpiewaniem to tak chyba śrenio;) ale gratuluje młodych:)
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

marivsz pisze:Wiesz jest i sposób na to, ja go stosowałem na kanarka:d przykrywasz klatkę przepuszczalnym materiałem, ja się i tak obawiałem i zostawiałem mu jedną ścianę:0
Ja mam kanarka, co jakiś czas mu się włącza zagłuszarka i wtedy opróćz domowników wszyscy są w szoku, co on wyrabia wokalnie :-) Freddie Mercury by tyle nie wytrzymał ;-) Ale nam to nie przeszkadza, jesteśmy przyzwyczajeni - przynajmniej zachowuje sięprzyzwoicie i nie daje koncertów o piątej rano ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
marivsz
1000p
1000p

Post »

Sylwek no nie wiem jak to;D Oj ich siła tkwi w ilości :D :D :D

100krotka hee mój to zaczynał rano, a jak ktoś przyszedł to nie dał dojśc do słowa, nie było możliwości go zagłuszyć:) obecnie przebywa na polu.
ogródeczek
storczyki
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Piękne jukki zawsze żałuje że nie pasują bo mojego ogrodu.
Papużki nimfy i faliste. Miałam tych "śmieciar" niezłe stadko - rozmnażały się jak króliki :lol: Mąż zrobił im wolierę w ogrodzie,kiedyś uciekły całym stadem i powróciły. Odtąd cale lato były wypuszczane na wolność.Fruwały, siadały na drzewach i powracały do woliery na papu.Ptaki próbowały je atakować ale było papug takie stadko że się nie dały :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam Kaśka
marivsz
1000p
1000p

Post »

Witaj babi52

Powiem, że ja bym się nie odważył na taki krok. Za dużo niebezpieczeństw i trujących roślin w okolicy. Ale to dobrze, że u Ciebie się to sprawdziło i papugom nic nie jest;)
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Mariusz! Ta rabata z iglakami, jukami i białymi kamykami w środku uwodzi swym pięknem. Nie moge się napatrzeć na nią, bo lubię takie przejrzyste formy.
Papużki też bym chciał, ale mój kot się nie zgadza. Wojna domowa murowana od rana do nocy :wink:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Witaj Jacku;)

Oj nie lubię kotów, a obecnie plącze się ich 5, a zaczęło się od jednego małego dla brata;) potem samica przyprowadziła reszte potomstwa i dołączył ojciec;DDD porażka do tego jeszcze pies którego roznosi;D
Co do formy to szykuje się coś podobnego ale w lepszym wykonaniu:)
ogródeczek
storczyki
marivsz
1000p
1000p

Post »

kilka nowych fotek moich lagerstroemii które nie chcą kwitnąć;/

Obrazek

Obrazek

Obrazek
i pampasy mają już ponad 1.6m
Obrazek
I moja droga dumań;DDD
Obrazek
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Chętnie bym sobie taką drogą pospacerowała. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
marivsz
1000p
1000p

Post »

kogra u mnie są tylko takie drogi;) a nawet jeszcze ładniejsze;) większy busz;D
ogródeczek
storczyki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”