Ogródek Marty cz.1
- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cały dzień mnie nie było a tu juz spotkanie umówione
Suuuper! 
Rzut beretem od Krakowa - w Lanckoronie - znajoma ma pensjonat i ogromnym ogrodem, gdzie rośnie m.in. jedyny w Polsce okaz klonu japońskiego liczący około 80 lat. Piękny jest! Lanckorona w ogóle ma cudny klimat - jeżdżę tam doładować bateryjki. To się widzimy dziewczyny !!
Będzie nalot na Kraków 

KaRo - cieszę się z odwiedzin
Zwłaszcza jeśli miło spędziłaś czas
Zimą nie ma co w ogródku pokazywać, a zdjęć z wypraw wokół Krakowa mam masę. Chętnie je pokażę, bo okolica palce lizać mi się trafiła
I roślin ciekawych rośnie w bród. Muszę tylko przysiąść i znaleźć te fotki. Ewę wszyscy już chyba namawiają - może wreszcie da się skusić ;)
November! Widzę Twoja buzię!!
I Ty dałaś się namówić
Ale się cieszę że Cię widzę 
Aska - na kawę już za późno, ale podzielę się takim obrazkiem:
Słodkie, nie?
W pracy miałam full roboty i pomyślałam że jak zerknę na forum to znowu guzik zrobię a teraz żałuję
Miło spędziłabym ranek 
Idę kuknąć do Was

Rzut beretem od Krakowa - w Lanckoronie - znajoma ma pensjonat i ogromnym ogrodem, gdzie rośnie m.in. jedyny w Polsce okaz klonu japońskiego liczący około 80 lat. Piękny jest! Lanckorona w ogóle ma cudny klimat - jeżdżę tam doładować bateryjki. To się widzimy dziewczyny !!

Nie wiem dlaczego ja to wcześniej przegapiłam, pomysł pierwsza klasaElzbietaaG pisze:A ta roślinka na końcu to jakiś kosmiczny , nowy gatunek ?![]()
![]()
...nadaje się na nasz herb - zielonych- zakręconych forumowiczów

KaRo - cieszę się z odwiedzin

November! Widzę Twoja buzię!!

Aska - na kawę już za późno, ale podzielę się takim obrazkiem:

Słodkie, nie?

Idę kuknąć do Was

- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
[quote="Kocina"]Cały dzień mnie nie było a tu już spotkanie umówione
Suuuper! 
Będzie nalot na Kraków 
Ewę wszyscy już chyba namawiają - może wreszcie da się skusić ;)

Motyw z kościoła,budownictwo regionalne o którym mogę opowiedzieć,anioły lanckorońskie.
Z Krakowa jest autobus i są busy.Ja się raz dalam wrobić w pociąg i długo szłam szosą...............

Ewę wszyscy już chyba namawiają - może wreszcie da się skusić ;)

Motyw z kościoła,budownictwo regionalne o którym mogę opowiedzieć,anioły lanckorońskie.
Z Krakowa jest autobus i są busy.Ja się raz dalam wrobić w pociąg i długo szłam szosą...............
-
- 200p
- Od: 8 wrz 2008, o 10:05
- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
Opowiedz Ewa, opowiedz!Ewa Janina Sadowska pisze:Motyw z kościoła,budownictwo regionalne o którym mogę opowiedzieć,anioły lanckorońskie.
Z pociągu to faktycznie cała wyprawa, bo wysiada się w Kalwarii i dłuuugo szosą, albo troszkę szybciej stromo pod górę i przez las. Z psem inaczej sie nie da - albo autem, albo pociągiem, bo busiarze z psem 45 kg nie chcą zabrać

Wywołałam Lanckoronę do tablicy, to pokażę trochę

Malowidło na ścianie kościoła parafialnego św. Jana Chrzciciela zimą i latem

Widok sprzed Kościoła

-
- 200p
-
- 200p
-
- 200p