Moja kolekcja:) - k-arolka
Moje maluszki pięknie rosną:) Juz widac pierwsze takie cieniutkie ciernie:) Mam 3 nowe kaktuski dostałam na urodziny:) Poźniej zrobie zdjęcia. Nie znam jednej nazwy albo i dwóch. Jak wasze kaktuski? Pomimo, ze ja zimuje w mieszkaniu to idzie chyab dobrze. W zadnym nie zauwazylam wzrostu. Nie s atakei bardzo pomarszczone o co sie martwilam bardzo.Ciekawe czy obdarza mnie jakimiś kwiatami w tym roku:)
A jeśli chodzi o straty to straciłam tylko aloe broomii. No ale trudno. tej zimy tylko jeden bo rok temu, tyle poszło, ze az strach sie przyznać. Ale w tamtym roku normalnie podlewalam nie znalam sie tak bardzo na hodowli jak teraz:) teraz do się ciągle dokształcam
A jeśli chodzi o straty to straciłam tylko aloe broomii. No ale trudno. tej zimy tylko jeden bo rok temu, tyle poszło, ze az strach sie przyznać. Ale w tamtym roku normalnie podlewalam nie znalam sie tak bardzo na hodowli jak teraz:) teraz do się ciągle dokształcam
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No właśnie, pokazuj.
Wszyscy dziś tylko obiecują, podjudzają moje zgłodniałe oczy a nic nie pokazują
Wszyscy dziś tylko obiecują, podjudzają moje zgłodniałe oczy a nic nie pokazują

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wow, ale cudeńka, a te maluszki jakie już duże
.
Super

Super

Moje doniczkowce i sukulenty