Zapraszam Jadzia1 /cz.1/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Aha to ja to z wyprzedzeniem napisałem. Myślałem że już jesteś na nim heheheh. To baw się dobrze :D
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tess idąc na drinka, weż z sobą pączki na parze z jagodami,znowu robiłam,Obrazek :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Halinko.....ło matko :shock: :shock: wpędzacie mnie normalnie w kompleks kulinarny, robiłam dziś drożdzówkę....zakalec mi wyszedł :cry: :cry: :cry:

nie jadłam paczusi z jagodami :?
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

krasnoludków nie mam ale mąż dużo mi pomaga
Dziewczęta, a może my sobie takie transparanty powiesimy nad kuchniami?

Raju, ale Ci się Skarb trafił, Kochanie :shock: :P
Cmoknij Xięciunia od nas w kończynę :lol:
Czy On także wstaje o takich straszliwych porach ?
Mnie z łożnicy kijem nie wygonisz, no, chyba, że położe się spać o 6-tej, po całonocnym bazgroleniu.
Ale wtedy nie myślę aż do poźnego popołudnia, bo dzień stoi w poprzek :lol:
A umiejętnością pieczenia zakalców, chętnie się z Tesscą podzielę.
W tym, jestem prawdziwą Mistrzynią! :lol:
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45

Post »

Jadziu - faktycznie można się załamać.
O 6! rano wstajesz z własnej, nieprzymuszonej woli?! I od razu bierzesz się za ciasto?!
No niee... tego mężowi nie powiem, bo będzie chciał rozwodu i poszuka sobie takiej Jadzi. :wink:

aha! A jeśli chodzi o zakalce, to mój mąż zawsze był najszczęśliwszy, jak takie ciasto mi się
upiekło, bo wtedy całe było dla niego. Nie musiał dzielić się z gośćmi. :;230

Tej zalewy do żeberek to też jestem ciekawa.

Wam to dobrze - jakieś party, jakieś koncerty, wódeczki - a ja od rana latałam po sklepach,
czego okropnie nie lubię. :evil:

U nas upał - 31 stopni!
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

oj kochane baby przecież ja nic szczególnego nie robię :oops:
Wisienko wstaję rano i najpierw jadę 10 lub 15 km rowerkiem st. ach i te cholerne tabletki na tarczycę one są pierwsze ,a później rowerek.A potem śniadanie ,kawusia ,forum ogrodnicze i psie i tak dalej ,jak u każdego .Tylko wiecie ,że moja praca to ogród i nic po za tym .No i jak przyjedzie szefowa to sprzątam pokoje ,pomagam w kuchni i takie tam różne .Kurde obiecałam pokazać dom mojej szefowej jest duuuuży :lol: ja mieszkam naprzeciw
To jest fotka z wiosny

Obrazek

To jest nasz domek ,z boku jest jeszcze jedno oddzielne wejście i tam mieszka mama nasze szefowej więc tak na prawdę mam 3 domy do sprzątania , nie chciejcie wiedzieć ile mam okien do mycia

Obrazek

i to wszystko ,jak będą jakieś pytania ,to proszę pytać chętnie odpowiem
Haniu 55 pokazałam mojemu Zbyszkowi Twój post uśmiał się ,i prosił aby wszystkich pozdrowić
co też czynię z największa radością
x-T-s
---

Post »

Jadziu

to ja jestem pełna podziwu....a z oknami to ja wspólczuję....ja mam 14 i wymiękam :cry: :cry: :cry: ale tylko 1 dom :lol:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tessko ale pomyśl jak Ty pójdziesz do pracy to musisz tam być na daną godzinę i do na przykład 16 .Ja czas prace normuję sobie sama ,jednego dnia robię więcej innego mniej :lol:
Mam wspaniałych szefów Tobie też takich życzę :lol: i to jest połowa sukcesu ,druga połowa to moja radość z tego co robię i docenienie szefostwa. Również gotówkowe :lol:
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No nie... Ty to jesteś tytan Jadziu!
Ja przejadę na moim rowerku 2 km (raz w miesiącu, bo więcej nie umiem się zmobilizować,
mimo najszczerszych chęci) i padam, a Ty 10-15 km?! Do tego ta batuta, rolki, mnóstwo okien do
mycia! To już wiem, skąd u Ciebie taka figura mimo tylu słodkości! :wink:

Posiadłość niesamowita! Ale szczęściara w sumie z Ciebie, że znalazłaś takie miejsce!
Tylko chyba żal będzie kiedyś opuszczać ... Ale co tam martwić się na zapas!
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wisinko ja to się śmieje do mojej szefowej ,że jak mnie tu ściągnęła to teraz żadną siłą mnie
nie wyrzuci .Ja mam mieszkanie w Dobry Mieście :lol:
Co do ćwiczeń to lubię to robić i muszę bo mam problemy z kręgosłupem , bo wiesz ja nie tylko rowerkiem ,ale robię jeszcze różne ćwiczenia rozciągające ,no i brzuszki pochwalę się a co 200 dziennie .Ma specjalne urządzenie mąż kupili :lol:
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Pewnie gdzieś pisałaś, a ja nie doczytałam :oops: - jak długo już tam jesteś?
I czy dopiero w tym miejscu zajęłaś się ogrodnictwem, czy już miałaś jakieś doświadczenie?

Pochwal się tym urządzeniem, bo mój kręgosłup też nie tego, brzuszki powinnam
robić, a takich tradycyjnych to nie mogę i nie mam zamiaru. :wink:
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wisienko jesteśmy tu już 4 lata .Ja kiedyś pracowałam pod szklarniami opiekowałam się pomidorkami i ogórkami ,Tutaj zaczęłam czytać gazety ogrodnicze nie będę pisać tytułów bo nie wiem czy można i oglądam programy mój ulubiony to w sobotę o 7-30
Wisienko jutro zrobię fotkę tego urządzenia to zobaczysz ,mam jeszcze inne które dobrze działają na mięśnie ud :lol:
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

coma95 pisze:Czy ty w ogóle kiedyś sypiasz ????
Nie dość że sporo robisz na działce ( widać efekty :P ) to jeszcze dżemiki, wypieki......
No, właśnie Jadziolku...?
Ty, takie drobniutkie chudziątko, Ty po prostu HARUJESZ !
I nawet troszkę nie narzekasz :shock:
To nie tylko mnie zdumiewa!
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

Ojejku co ja tu dzis wyczytalam toz to Jadzia i ogrodniczka i sportsmenka w jednym nie wspomne juz o gotowaniu i pieczeniu to 4 in 1.Masz jeszcze jakies ukryte talenty :?:
Jadziu miala bys raj u mnie w suterenach bo maszyn do cwiczen mam bez liku tylko ze leniwa jestem i nie cwicze za to moj M nadrabia za mnie i za siebie i polowe osiedla :lol: dosc ze tyle zelastwa mam w domu to jeszcze na silownie chodzi a swoja droga to zaczynam sie gleboko nad tym zastanawiac dla kogo on to robi :?: :twisted: W kazdym razie niedlugo pusci nas z torbami bo co rusz nowe koszulki musze kupowac bo jakos chlopina szybko mi sie rozrasta jak to mowiono w moich stronach(pochodze z podkarpacia) "chlop slaski w barach szeroki a w d..... waski". :lol:
x-T-s
---

Post »

Jadzia1 pisze:Tessko ale pomyśl jak Ty pójdziesz do pracy to musisz tam być na daną godzinę i do na przykład 16 .Ja czas prace normuję sobie sama ,jednego dnia robię więcej innego mniej :lol:
Mam wspaniałych szefów Tobie też takich życzę :lol: i to jest połowa sukcesu ,druga połowa to moja radość z tego co robię i docenienie szefostwa. Również gotówkowe :lol:
Jadziu

ja to nie wiem czy nadaję się na tzw etat :lol: :lol:
ale jak masz super szefów to oki.....no i pracujesz kiedy chcesz :lol: :lol: a to jest jakiś hotel?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”