Ogród Bożenki - BOżENA1542
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Bożenko ja też spieszę z gratulacjami dużo zdrowia dla was i dużo buziaków 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Oj kochane dziewczyny jesteście .fotki zaraz wkleje Na początek mój najsłodszy kwiatuszek.Zuzanka .W chwili narodzin ważyła 3400 ,57 cm i 10 punktów .a tak wyglądała po przyjściu ze szpitala 
a teraz obiecane fotki .Na początek słoneczniki ozdobne.sesja została niestety przerwana ,bo Zuzanka domagała się karmienia,a chciałam Wam pokazać moje nowe nabytki host,ale to następnym razem

a teraz obiecane fotki .Na początek słoneczniki ozdobne.sesja została niestety przerwana ,bo Zuzanka domagała się karmienia,a chciałam Wam pokazać moje nowe nabytki host,ale to następnym razem

-
Giguś, Mariolu
dziękuję, Ja czuje się dobrze,już normalnie funkcjonuje ,wczoraj kisiłam ogóreczki
i czeka mnie duża miska pomidorków,będzie przecier.Sama się sobie dziwie ,bo po poprzednich porodach byłam nie do życia, a teraz śmigam,że wszyscy się dziwią.Zuzanka grzeczniutka tylko że ciągle chce jeść , czasami co 10- 20 min , ale co będę dziecku żałować ;:13 ;:13 ;:13 Stęskniłam się za Wami ,ale nie wiem kiedy odwiedzę wasze piękne ogrody.
Giguś bardzo dziękuję ,to ja będę czekała
Mariolu o glizdeczce powiem Zuzi
dziękuję, Ja czuje się dobrze,już normalnie funkcjonuje ,wczoraj kisiłam ogóreczki

Giguś bardzo dziękuję ,to ja będę czekała

Mariolu o glizdeczce powiem Zuzi

Bożenko Ty jestes taka jak ja. Ja po porodzie też od razu wróciłam do życia codziennego 
śliczniutkie zdjęce Zuzi - tak smacznie sobie śpi i śiczne kwiaty zakwitły na jej powitanie

śliczniutkie zdjęce Zuzi - tak smacznie sobie śpi i śiczne kwiaty zakwitły na jej powitanie

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
jaka śliczna ta zuzia a
;:67 słoneczniki to chyba dlaniej tak pięknie wyrosły życzę dużo zdrówka

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
-
Violetko,Tesko,,Jadziu
Zuzanka została obcałowana od główki do piętek od moich forumowych koleżanek i chyba sie to Jej spodobało.Moje maleństwo było ostatnio bardzo grzeczne więc poszłam sobie do ogródeczka a tam za głowę się złapałam tyle chwaściorów,ale udało mi się wyplewić jedną grządke.Mówię Wam jeszcze nigdy nie plewiłam w tak szybkim tempie ,ale zdążyłam

I jeszcze moje nowe nabytki:funkie Gold standard,June,Invincible i Pandora`s,dwie są już posadzone na rabatce

Zuzanka została obcałowana od główki do piętek od moich forumowych koleżanek i chyba sie to Jej spodobało.Moje maleństwo było ostatnio bardzo grzeczne więc poszłam sobie do ogródeczka a tam za głowę się złapałam tyle chwaściorów,ale udało mi się wyplewić jedną grządke.Mówię Wam jeszcze nigdy nie plewiłam w tak szybkim tempie ,ale zdążyłam

I jeszcze moje nowe nabytki:funkie Gold standard,June,Invincible i Pandora`s,dwie są już posadzone na rabatce