Kwitnące cudo! Cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu fajnie że już do nas powróciłeś. Dzięki za piękne fotki, widać że miasto jest zadbane i ma piękną zieleń i zwierzaki widzę też posiada :!: :D
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Krzysztofie piękne miejsca pokazujesz, nie trzeba się z domu ruszać
tylko Twój wątek oglądać aby takie cuda ręką ludzką stworzone podziwiać ;:23

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Krzysiu-rzeźby z piasku rewelacja,pokazuj jeszcze piękno nas otaczające bo my tego w pośpiechu dnia codziennego mało zauważamy,dopiero jak wejdę na twoją stronę mogę podziwiać te cudeńka
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
atchame
100p
100p
Od: 31 sty 2008, o 14:38

Post »

Podziwiam i podziwiam...i w głowę zachodzę jak to możliwe, że u nas w mieście nikt na taki pomysł nie wpadł....Takie kwiatowe kosze, że o pawiach nie wspomnę cudownie wzbogacaja krajobraz....i patrzeć można godzinami....
Pozdrawiam
Kasia S
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Danka miło Cię widzieć, mój wątek stworzyłem wraz z innymi członkami forum. Jeśli chcesz się podzielić z nami jakąś ciekawą fotografią to zapraszam. Kwitnące cuda są na całym świecie. :D
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

witaj Krzysiu. Oj ile mnie ominęło cudeniek , ale juz nadrobiłam i wszystko podziwiałam. dziękuję za fotki zwierzaków-różowe flamingi super, a rzeźby z piasku Iwonko superowe. I przed Twoim domem Iwoniu jest slicznie. Pozdrawiam serdecznie i juz pilnuje wątku na bieżąco. Pa
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
oliwka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 13:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Krzysiu :D
Wdzięczna jestem za fotki z chorzowskiego Rosarium , właśnie one mnie najbardziej zaintertesowały.
Mimo że mieszkam niedaleko, bo w okolicy Tarnowskich Gór, to jakoś nigdy nie mogę się tam wybrać osobiście :evil:
Pozdrawiam Walentyna
aktualny
spis treści
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

wiec ja rowniez wkleje jakies fotki,zegar w parku Niagara tak wygladal w 2006 roku (wraz z moimi pociechami)

Obrazek

a tak w tym roku

Obrazek

mam jeszcze sporo zdiec motyli ale nie wiem czy ktos bedzie zainteresowany ich ogladaniem i w jakim powinny sie znalezc dziale/watku?
Awatar użytkownika
moon_ska
100p
100p
Od: 29 kwie 2008, o 18:44

Post »

Marto - świetny jest ten zegar i jak rozumiem co roku nieco inaczej obsadzony?
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

Wyglada na to ze tak ale bardzo zadko jezdze nad Niagare,w tym roku wybralam sie z cala rodzinka i wrocilam zla bo pogoda nie dopisala i M byl zmeczony po pracy wiec nawet nie dojechalismy nad wodospad :evil: ale mam obiecany jeszcze jeden taki wyjazd wiec mam nadzieje ze M wywiaze sie z obietnicy :wink:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witam wszystkich serdecznie:

Danko - cieszę się że mnie odwiedziłaś i mam nadzieję że jeszcze kiedyś to uczynisz :D
Hanka - fotografie rzeźb to nie moja zasługa tylko Iwonki, która aktywnie działa na moim wątki i wkleiła już nie jedną rewelację.
Iwonko - Chciałbym tu oficjalnie Ci podziękować za wszystkie fotki jakie tutaj dodajesz, wszystkie mnie bardzo cieszą i nie będę ukrywał że liczę na następne :D
Kasiu - niestety nigdy nie byłem w Kielcach ale słyszałem że macie tam również piękne miejsca jak starówka czy parki o których opowiadała mi znajoma. Na pewno jakieś rewelacje u Ciebie też można spotkać. Proponuje abyś dodała nam tutaj jakieś fotki z Kielc. Chętnie je pooglądam. :D
Giga - witaj po przerwie, fajnie że nie zapomniałaś o moim wątku i mnie odwiedziłaś, zauważyłem że masz nowy emblemat :D
Oliwko - gorąco zachęcam do odwiedzin rosarium a tym bardziej że teraz jeszcze róże pokazują nam swe kwiaty. Znam troszkę Tarnowskie Góry bo codziennie tam jeździłem z Katowic do szkoły, a właściwie na dworcu się przesiadałem do Nakła. Może masz jakieś zdjęcia z tamtej okolicy chętnie bym sobie te miejsca przypomniał.
Marta - piękny jest ten zegar, dziękuję za fotografię i mam nadzieję że nie będzie to ostatnia Twoja wizyta.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

No Krzysiu to własnie ja z moim psem. Miło Cie znów przywitać. Dzięki pozdro. papa
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ha ale jestem spostrzegawczy hihihihihihi fajny piesio, podoba mi się, a w ogóle to lubię zwierzaki i to chyba wszystkie :!: :D
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

jej....jaka to rasa?
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witam :lol: Krzysiu
Ale u Ciebie cuda można zobaczyć ,jutro będę w Ełku to jak dam radę to zrobię fotki ,chyba też widziałam pawia .Krzysiu dzięki Tobie zacznę bardziej się przyglądać kwiatom w mieście .
Pozdrawiam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”