Witam wszystkich serdecznie:
Danko - cieszę się że mnie odwiedziłaś i mam nadzieję że jeszcze kiedyś to uczynisz
Hanka - fotografie rzeźb to nie moja zasługa tylko Iwonki, która aktywnie działa na moim wątki i wkleiła już nie jedną rewelację.
Iwonko - Chciałbym tu oficjalnie Ci podziękować za wszystkie fotki jakie tutaj dodajesz, wszystkie mnie bardzo cieszą i nie będę ukrywał że liczę na następne
Kasiu - niestety nigdy nie byłem w Kielcach ale słyszałem że macie tam również piękne miejsca jak starówka czy parki o których opowiadała mi znajoma. Na pewno jakieś rewelacje u Ciebie też można spotkać. Proponuje abyś dodała nam tutaj jakieś fotki z Kielc. Chętnie je pooglądam.
Giga - witaj po przerwie, fajnie że nie zapomniałaś o moim wątku i mnie odwiedziłaś, zauważyłem że masz nowy emblemat
Oliwko - gorąco zachęcam do odwiedzin rosarium a tym bardziej że teraz jeszcze róże pokazują nam swe kwiaty. Znam troszkę Tarnowskie Góry bo codziennie tam jeździłem z Katowic do szkoły, a właściwie na dworcu się przesiadałem do Nakła. Może masz jakieś zdjęcia z tamtej okolicy chętnie bym sobie te miejsca przypomniał.
Marta - piękny jest ten zegar, dziękuję za fotografię i mam nadzieję że nie będzie to ostatnia Twoja wizyta.