Witajcie kochani
Wreszcie ciepły dzień.

.
Shire-Monia Ciesze się,ze dotarłaś do mnie. I bardzo dziękuję za te cieple słowa.Cos człowiek wymyśla.
I ciesze się,ze komuś to tez się podoba.
Tylko z mężem to tworzymy, to czasu dłużej zajmuje.Ale i satysfakcja jest,ze sami to wszystko robimy.
Zdrówka i siły nam dużo potrzeba, dlatego bardzo dziękuję za takie życzenia.
I zapraszam częściej.
Ignis05-Krysiu Fiona chyba tez lubi oglądać i podziwiać ogród.
Floksiki i u ciebie urosną na piękne poduchy.
Jeszcze mnóstwo pracy pzred nami, to fakt.Ale pomału do przodu.
marpa-Maryniu Witaj ranny ptaszku.

U mnie rośliny żyją wszystkie.Uff, mam nadzieje,ze przymrozków już nie będzie ?
Ja dzisiaj papryk ostra posądziłam do gruntu.
biały bardzo polubi lam i w kwiatach a bardzo w dekoracjach .
duju-Justynko Fiona to nasz ulubienica.Czesto jest z kim pogadac, jak nikogo w domu nie ma.
Ciesze sie,ze moje ogrodowe zdjecia sie podobaja.
tulipanka-Wiolu W poprzednim roku tez pokazywaalm troche zdjec z wysokosci.Z kazej strony nie mam widoku podglądowego.
Ale spora czesc mozna zobaczyć.
Jak sie podoba, to jeszcze kilka zrobię.
Dziękuję za ogrodowe i za pochwale mojej fotografii.
korzo_m-Dorotko Fiona to potrafi byc pocieszna. I chyba tez lubi ogrod i obserwacje jego.
I ja bardzo lubie rozwijajace sie w poczatkowwej fazie i w nastepnych.One co 2 tygodnie sa troche inne.
JAKUCH-Jadziu Dziękuje. Oj połączony teren robi wielkie wrażenie do pracy.W tym roku aby go ogarnac, ogrodzic jeszcze.
Kolo stawu bagienko, tam taka tofowa ziemia, i bagnista.Nie wiem kiedy w wokol bedzie ladniej.
Ale dobrz,ze chociaz polowa ladniej wyglada.
Trawka zielenieje,,cieszy to.Sa oczywiscie puste place,, jeszcze poczekamy, moze wzejdzie .a jak nie to dosiewki zrobimy.
Jutro mam zamiar troche pokosic na nowym areale.
Bazyla-Beatko Tearz ta dzialakw calosci nie jestw w prostokacie, tylko w takim zygzaku.Jakby znak uwaga skretu w prawo i w lewo.A w zaułku jest staw.
Mikroklimat tutaj jest specyficzny,I te ptaki spiewajace i nawet kumkanie zab i porykiwanie jeleni, czy tez innych zwierzat.
Warzywnik mam w koncu wieksz i nie pod dzrewami.I w calosci.
Hosty uwielbiam.I w tej poczatkowej fazie i dalszych.
Tern jeszcze nie jest ogrodzony.Jeszzce jest bagienko kolo stawu,Inie ma jak podrownac terenu.
Ale may to na uwadze,Aby to zrobic.Moze w maju sie nam to uda.
Kolo lasku dzis widzialam slady sarny.Mam nadzieje,ze do mojego warzywnika poki go nie ogrodzimy nie dobiora sie.
Krychna-Krysiu Dziękuję bardzo
Hosty uwielbiam i to w różnej fazie.
Oj Fionka pozuje, kiedy chce.Ot kobitka.
Teren nowy pomaluteńku się robi, po praca zawodowa i czasu mało.A tylko sami z meczem wszystko sami robimy. Ale coś tam i do porodu.
plocczanka-Lucynko Ciesze sie ,ze panorama ogrodu sie podoba.Czasami będę je robić dalej.
Wiesz hosty to ja
O tak, tak, dosiewka trawy będzie.Ale jeszcze poczekamy ze 2 tygodnie.
Masz racje w tym roku bardzo dziwaczna ta nasza wiosna.W kratkę nam pogodę przeplata.
marzena06-Marzenko Witaj dziękuję bardzo za te cieple i mile słowa i za odwiedziny
Ogrodowe obrazy

Rama gdzieś zawiśnie w ogrodzie ,, ale na razie pochodzi po rabatach