Zaczynam - rogalm1 cz.1
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
prawie tak
musisz trzymać jedną łodyge a u nasady każdego liścia będą wyrastały nowe gałązki i to je trzeba skubać zanim urosną
jak nie uskubiesz to wyrośnie wielki krzaczor i wysili sie na wyżywienie rośliny - wtedy pomidorki będą malutkie, a tak cała siła pójdzie w owoce
niektórzy jeszcze przycinają czubek późnym latem - ja nie
musisz trzymać jedną łodyge a u nasady każdego liścia będą wyrastały nowe gałązki i to je trzeba skubać zanim urosną
jak nie uskubiesz to wyrośnie wielki krzaczor i wysili sie na wyżywienie rośliny - wtedy pomidorki będą malutkie, a tak cała siła pójdzie w owoce
niektórzy jeszcze przycinają czubek późnym latem - ja nie
Hihi, wiem Monisiurogalm1 pisze:Kasiu, od czekania to dzieci nie przybywa

Pozdrawiam, surita czyli Kasia.
Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon

-
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę Moniko , że ogródek coraz piękniejszy i bogatszy w rośliny się robi . Super
Pomocników masz wspaniałych , fajne dzieciaki ;:2

Pomocników masz wspaniałych , fajne dzieciaki ;:2
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
Jeeeeeeeeeejku ale sie u ciebie dzieje. ten domek jest super. Zrób kopie jego i prześlij do mnie hihihi I jak ci kwitnie super wszystko.
(nie wiem co sie dzieje ale przestałam dostawać powiadomienia i sie gubię w ogrodach
) Masz fajne pociechy a najstarszy jaki mężczyzna już z niego nono przystojniacha hihi ;)
(nie wiem co sie dzieje ale przestałam dostawać powiadomienia i sie gubię w ogrodach

- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko! Ale masz fajną gromadkę! Tylko kiedy Ty znajdujesz czas na działkę ?
Szkoda, że pogoda w komunię nie dopisała - ale na szczęście jest już za Tobą
.
Z domku na pewno będziesz zadowolona, jako i my jesteśmy
.
Na ten zimny weekend majowy wzięliśmy ze sobą dobry grzejnik elektryczny i było całkiem cieplutko.
Mąż tylko marudził, że trzeba było wcześniej wpaść na ten pomysł
.
Przepisu na nalewkę też jestem ciekawa, aczkolwiek mam dopiero jeden! krzaczek czarnej porzeczki
i to na razie czeka sobie zadołowany, bo nie miałam gdzie go posadzić.
Fajny pomysł z tymi karteczkami! Muszę też coś takiego wprowadzić, bo ciągle gubię się w tych nowych
sadzonkach. Zdaje się, że coś takiego można kupić w sklepie ogrodniczym?

Szkoda, że pogoda w komunię nie dopisała - ale na szczęście jest już za Tobą

Z domku na pewno będziesz zadowolona, jako i my jesteśmy

Na ten zimny weekend majowy wzięliśmy ze sobą dobry grzejnik elektryczny i było całkiem cieplutko.
Mąż tylko marudził, że trzeba było wcześniej wpaść na ten pomysł

Przepisu na nalewkę też jestem ciekawa, aczkolwiek mam dopiero jeden! krzaczek czarnej porzeczki
i to na razie czeka sobie zadołowany, bo nie miałam gdzie go posadzić.
Fajny pomysł z tymi karteczkami! Muszę też coś takiego wprowadzić, bo ciągle gubię się w tych nowych
sadzonkach. Zdaje się, że coś takiego można kupić w sklepie ogrodniczym?
Pozdrawiam serdecznie
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Moniko - widzę że pracujesz pełnią sił
i widać różnicę - tego co było a tego co jest to już nie ma co porównywać
po woli widac że Twój ogród pięknieje
A co do tego migdałka to się nie przyznaję ale mam u babci takiego samego :P
a cannę to posadź do ziemi po zimnej Zośce .. bo canna lubi ciepło miejsce żyzne i słoneczne

A co do tego migdałka to się nie przyznaję ale mam u babci takiego samego :P
a cannę to posadź do ziemi po zimnej Zośce .. bo canna lubi ciepło miejsce żyzne i słoneczne

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
harwi, ja mam laminarkę w pracy, to kupiłam sobie folię i moge jej używać do woli!
k-c pracujemy tylko raz w tygodniu, a i tak jestem zachwycona zmianami na naszym ugorze- to jak bylibyśmy na miejscu to już byłby raj!
Dorotko, pisałam już ale w wątku u Tulipanki, że Twoje łubiny pięknie się rozrastają!
k-c pracujemy tylko raz w tygodniu, a i tak jestem zachwycona zmianami na naszym ugorze- to jak bylibyśmy na miejscu to już byłby raj!

Dorotko, pisałam już ale w wątku u Tulipanki, że Twoje łubiny pięknie się rozrastają!