Kasiu100780 Dziękuję .Kaiser jest cudny
Inny powojniki po malu u nie zaczynają

Ano, jakoś się zrobiło juz te 93 hosty .Taka mała kolekcja.
Shire-Moniś Iglaków jeszcze wszystkich nie przycięłam.Gdzieś posiałam ładowarkę do akumulatorka do nożyc.
Jeszcze trochę jak nie znajdę, to trzeba ręcznie ciachać,Zwłaszcza kulki juz nader zarosły.
Orlików trochę też jest sporo.I siewki zostawiam w większości.
koziorozec-Martuś Dziękuję.
To prawda,za te wszystkie prace, ogród już odwdzięcza się ładnymi widokami i kwitnieniami.
Pamietam jak nie mogłam się doczekać,kiedy ten mój ogród będzie większy i coś w nim będzie widać.
Teraz już z każdej strony coś w nim widać
MirkaS Lubię hosty.I jakoś tak wyszło,że jest ich już 93 odmiany.Niby nie dokupuję,Ale jak zobaczę, jakąś co nie mam, same mi do rączek i koszyka wchodzą

Dziękuję bardzo za ciepłe słowa
Czosnki i ja na jesieni dokupię.
A orliki też lubię.są w rożnych miejscach.I nie przeszkadzają mi ,że się rozsiewają.Inne siewki zostawiam, inne można wyplewić.
Trochę za siatką się wysiały u mojej sąsiadki.A ona je wszystkie zachowała .I jest z tego zadowolona.
apus-Basiu; ewelkacha88-Ewelinko No widzisz, jakoś mi te 93 odmiany się uzbierały
U nie są ciasno posadzone, bo chciałam ich duzo.To trochę i za gęsto może.Ale jak kiedyś będzie to przeszkadzać to przesadzę

Macie małą kolekcję, to można ją powiększyć.?To super rośliny., bezobsługowe, bezproblemowe.
Troszkę tych dodatków zaczynam w ogrodzie umieszczać, taka mała biżuteria dla ogrodu.

Widok z hamaka

Po wycięciu iglaka widok na ogród jest dużo lepszy , szerszy na ogród
Znalazłam nazwę tych cz osnów- to - Purple Sensation

C.d.n...