Piwonie i powojnik na działce - pierwsza klasa I ja też uważam, że tam jest pięknie.... ja lubię takie zarośnięte zakątki, one mają w sobie taki niezwykły klimat. Mozesz sobie na "ciutkach" wszystko dokładnie układac
Różyczki na ciutkach bardzo ładne...a ten żółty to liliowiec?
Tak, tak od takich widoków od razu się zdrowieje!
Teraz wiemy, dlaczego Asiorek tak szybko wraca do formy :P
W pięknym otoczeniu, nawet kondycja błyskawicznie rośnie i Nasz Asiorek,
już wdzięcznie tańczy pośród rabatek .
Witam Wszystkich,
Oj Sorki,że nie odpowiadałam tak długo, ale doktory kazali juz iść do pracy, więc począyki kustykania i dojazdy do pracy były bardzo trudne, a i zaległości spore i trzeba było nadrobić trochę,
Pozdrowionka
Szczęście, że już Kochanie w rozruchu ! :P
Powolutku, nie forsuj się, ogródek poczeka...
Ważne jest to, być Ty, mogła się nim cieszyć Asiorku.
Cmokanda nocne
Haniu,
masz całkowitą racje na działce ROD panuje zupełnie inny specyficzny klimat w tych krzaczorach ,
Miko,
dzięki za miłe słowkaa te żółte o co pytałaś to są lilie troche podpędzone w domu wiosną , liliowce mam dwa młode ale jeden nie kwitł jeszcze wcale i nie ma pąków, a drugi może zakwitnie,
Madziu,
bardzo mi miło że się podobały zdjątka, zestawienie róż z powojnikami staję się coraz popularniejsze, widziałam kilka propozycji w czerwcowych gazetach, bardzo interesujace,
Moniko Witam,
dzięki za odwiedzinki , odpowiadając na Twoje pytanie - tak to jest jeden duży krzak białej piwonii, ma ok 5-6 lat
Haniu,
No i znów masz rację te widoczki tak mnie uzdrowiły że popędzili doktory do pracy i teraz mam mniej czasu aby sobie z Wami pomailować, no i jeszcze nie tańczę, ale zdecydowanie pewniej i szybciej sobie spaceruję, nożysko nie boli ale czasem po długim siedzeniu w pracy wygląda jak bania- podobno ma tak jeszcze byc przez jakiś czas,
Pozdrowionka
PS.
Ale sucho wszędzie
Dziękuję Asiorku, że z bolącą nogą ale mnie odwiedziłaś. Twoje oleandry są śliczne i takie duże, tylko podziwiać. Dziękuję też za miłe i ciepłe słowa. Asiorku trzymaj się zdrowo. Bardzo mi Ciebie brakowało na Forum. Pozdrawiam Irena.