Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rzeczywiście fajny byłby taki koci dzialik:)
Jutro przyjdę tu z moja małą. To się ucieszy jak zobaczy te kociaczki. Cudne, widac, ze mają swoje charakterki.

do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iza wiadomo, że domowy kot to nie to samo, co tzw. podwórkowy, ale jak by nie było, nakarmić trzeba, zapewnić schronienie i oczywiście zimą ciepełko, bo one to uwielbiają. Może nie śpią na kanapie, nie są wciąż pieszczone, ale czują się dobrze, nie jest im źle, są wdzięczne za to co mają i to okazująchatte pisze: Grzesiu, Jak nie masz kotów w domu, to właściwie...nie masz kotów.... Takie dochodzące, to nie to samo, co kot domowy ;)

Obecnie to całymi dniami i nocami wylegują się w kotłowni na cieplutkim piecu, a jak im za ciepło to w miękkich trocinach. Wiesz nie odczuwam, że ich nie ma, bo dają o sobie znać bardzo wyraźnie. Oto one, trzy kotki, łowne, zdrowe i ostatnio bardzo leniwe

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Halinko, mamy dział o kotach w sekcji "Wszystko o...". Kiedys wstawiłam tam trochę swoich zdjęć, ale dodatkowy wątek osobisty o kotach wymagałby dodatkowego czasu, a ja go mam tak mało
Skończyły mi się zdjęcia z ogrodu, to postanowiłam pokazać moje koty, o których czasem była mowa w tym wątku, a których nikt tu jeszcze nie widział
To taka mała odskocznia ;)
Iwonko, koty to indywidualiści ;) Są różne, tak jak ludzie
MYślę, ze córeczce bedą się moje kotki podobać
Grzesiu, to fakt, najważniejsze, zeby koty miały jedzenie i ciepłe schronienie na zimę.
Z pewnością są Ci za to wdzięczne. Miałam na mysli to, ze u takiego domowego kota bardziej ujawnia się charakter i relacje z nim są duzo bogatsze ;)
Twoje kotki bardzo dobrze wyglądają, tzn. ta na pierwszym planie, bo pozostałe trochę mało widoczne
Nie zarzucaj im lenistwa, bo jak Ty byś się rozłozył na piecu, w ciepełku, tez byś się rozleniwił ;)

Skończyły mi się zdjęcia z ogrodu, to postanowiłam pokazać moje koty, o których czasem była mowa w tym wątku, a których nikt tu jeszcze nie widział

Iwonko, koty to indywidualiści ;) Są różne, tak jak ludzie

MYślę, ze córeczce bedą się moje kotki podobać

Grzesiu, to fakt, najważniejsze, zeby koty miały jedzenie i ciepłe schronienie na zimę.
Z pewnością są Ci za to wdzięczne. Miałam na mysli to, ze u takiego domowego kota bardziej ujawnia się charakter i relacje z nim są duzo bogatsze ;)
Twoje kotki bardzo dobrze wyglądają, tzn. ta na pierwszym planie, bo pozostałe trochę mało widoczne

Nie zarzucaj im lenistwa, bo jak Ty byś się rozłozył na piecu, w ciepełku, tez byś się rozleniwił ;)

- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ja w najlepszym okresie miałam 7 kotów i psa.
Ale widzę, że psio kocie mamy już mnie pobiły.
Uwielbiałam chwile, kiedy całe stadko szło za mną gęsiego, siadaliśmy na trawniku a potem było zbiorowe mizianko.
Żałuję tylko, że nie miałam wtedy aparatu fotograficznego.
Ale widzę, że psio kocie mamy już mnie pobiły.

Uwielbiałam chwile, kiedy całe stadko szło za mną gęsiego, siadaliśmy na trawniku a potem było zbiorowe mizianko.
Żałuję tylko, że nie miałam wtedy aparatu fotograficznego.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ja też załuję Grażynko, ze umknęło mi wiele przezabawnych kocich i kocio-psich sytuacji, z powodu braku aparatu, albo dlatego, ze nie było go pod ręką. Dobrze, ze choć trochę udaje się złapac obiektywem 
Mam trochę zdjęć ogrodowych, żeby ktoś nie myslał, ze u mnie nie ma zimy ;), ale dopiero wieczorem załaduję je na komputer. Teraz muszę puścić tu dziecko

Mam trochę zdjęć ogrodowych, żeby ktoś nie myslał, ze u mnie nie ma zimy ;), ale dopiero wieczorem załaduję je na komputer. Teraz muszę puścić tu dziecko

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Izuś, a propos przyjaźni...to sama zobacz...
A Szaraka mam tylko jednego...uwielbia wylegiwać się na gorących kamieniach w ogrodzie
Czekam na zimowe fotki, bo u mnie śniegu jak na lekarstwo

A Szaraka mam tylko jednego...uwielbia wylegiwać się na gorących kamieniach w ogrodzie
Czekam na zimowe fotki, bo u mnie śniegu jak na lekarstwo

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki