Mini fontanna z koła młyńskiego
-
- 200p
- Od: 24 sty 2011, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mini fontanna z koła młyńskiego
Cieszę się, że się podoba.By mieć taką małą fontannę to najbardziej potrzebna jest chęć zrealizowania pomysłu. Trochę czasu zabiera znalezienie w sklepach poszczególnych elementów i wykopanie w ziemi dołu pod zbiornik. Potem idzie już szybko i woda tryska.
Pozdrawia Urszula.
- kamil888
- 500p
- Od: 26 lip 2012, o 17:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mewa pisze:Super jest ta fontanna
Zgadzam się z tobą
-
- 200p
- Od: 24 sty 2011, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Eliszka 60 Podoba mi się taka kilkustopniowa fontanna. Będzie pięknie wyglądać wśród roślin czy kamieni, bo chyba to nie jest jej docelowe miejsce?
Pozdrawia Urszula.
- eliszka60
- 200p
- Od: 3 paź 2011, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oczywiście,że nie jest to jej docelowe miejsce.na razie jest przenośna a w przyszłym roku dostanie stałe miejsce gdzieś jeszcze nie wiem gdzie.
Witam wszystkich.
Mnie również podoba się pomysł z wykorzystaniem kamienia.
Mała uwaga jeśli mogę sobie na nią pozwolić. Mam dość przykre doświadczenia z takimi czarnymi pojemnikami budowlanymi. W swojej "wodnej instalacji wodnej" używam takich dwóch, i w ciągu trzech lat wymieniłem ten górny już dwa razy. Po zimie pękają - może tylko u mnie, ale dotąd nie znalazłem na to sposobu.
Mnie również podoba się pomysł z wykorzystaniem kamienia.
Mała uwaga jeśli mogę sobie na nią pozwolić. Mam dość przykre doświadczenia z takimi czarnymi pojemnikami budowlanymi. W swojej "wodnej instalacji wodnej" używam takich dwóch, i w ciągu trzech lat wymieniłem ten górny już dwa razy. Po zimie pękają - może tylko u mnie, ale dotąd nie znalazłem na to sposobu.
Nali to rozwiązanie na lato na zimę nie wolno zostawić tam wody, niestety.