Dusiu miejsca Ci nie brakuje? hehe
Nie lubisz sadzić kwiatów w ogrodzie??Ojej,ja żebym tylko go miała to bym chyba z niego nie wychodziła

ja ich też niecierpię, boję się ich odkąd kiedyś mi jeden skoczył na rękę. dotykałam jakiś kwiatek na podwórku, chyba rózę i mi z tego kwiatu skoczył... mała wtedy byłam, może miałam z 6 czy 7 lat, ale na widok pająka krzyczę i uciekam.agata0806 pisze:Powiem Ci że i ja się muszę przyznać że nie cierpię pająków i tym podobnych.Kiedyś założyłam spodnie i poczułam że w nogawce coś mi chodzi,Boże kochany jak ja się darłam.Spodnie ze strachu zdjęłam w sekundę i co się okazało w spodniach miałam bąkaNie wiem kiedy i jak on tam wszedł wrr
![]()
No to niech tata się bierze za półeczkę,tak u Ani wygląda to świetnie.
64 storczyki to już okazała kolekcja,gratuluję
to fajnie masz, że nie ma pająków. a sadziłam zawsze gołymi rękami, bo w rękawiczkach mi gorąco. ale nawet jakbym chciała ogródek, to na moim podwórku nie ma za bardzo miejsca. ten nibyogródek jest mniejszy od mojego pokoju i dużo miejsca zajmuje choinka z fioletowymi szyszkami.Ale piękny... . U mnie kwitnie tylko 9 , kilka ma sie źle.. . Mam jak na razie 31.. , ale szczególnie 2 szt maja sie okropnie i nie wiem jak pociagną.. . Właśnie wysyłam fotki na forosik , ale schodzi strasznie długo.. . Ja w ogrodzie nie mam pająków , a sadze w materiałowych rękawicach ogrodowych . Kocham swój ogród