Dzień dobry!
Będzie dobry, bo słońce powoli się pokazuje i najważniejsze nie pada, nie mrozi i nie wieje!
Iwonko ja mam tych różowych 2 -3 i wysoko ale też je pomacam

a heptakodium zetnę gałązki w lutym i w kwietniu pójdą na rozsadnik. Strasznie się rozrosło i wychodzi na ścieżkę, no to nie wyrzucę gałęzi ot tak! Mam nadzieję że dzisiaj będziesz miała lepszą pogodę
Ewelinko cóż trzeba mieć takie niebo nad sobą, a jeszcze go dostrzegać i mieć aparat w ręku. Ileż to razy gdzieś jedziemy i nie mogę sfotografować czegoś pięknego

Słońce to nie tylko witamina D, ale wręcz nazywają ją hormonem i jest niezbędna dla naszego organizmu. Podobno przez używanie kremów i mocnymi filtrami ludzie mają jej niedobór

Wiemy jak ważna jest dla dzieci

Bukszpan rośnie w cieniu i widzę coraz więcej zielonego

Miłego weekendu Ewelinko
Jadziu na to jaka będzie zima nie mamy wpływu, ale pamiętając niegdysiejsze mrozy co roku okrywamy rośliny. Dla moich najlepszą kołderką są liście i to nawet orzecha, bo akurat u mnie rośnie, tylko na wiosnę usuwam je. Przez to, że są takie sztywne i duże nie robią się
ciapowate pod wpływem deszczu i zapewniają roślinie dostęp powietrza
Grażynko to już wiem dlaczego lubisz mój wątek!!! bo wiele nas łączy! wiejski ogród, miłość do tych samych kwiatów, warzywa i ta emeryturka

Zwierzęta też towarzyszą nam w codziennym życiu

Ja jak weszłam na FO to prawie od razu założyłam wątek i jak sobie przypomnę mój żal że mam tak mało zdjęć, chociaż wcześniej wydawało mi się że na moich zdjęciach w ogóle nie ma ludzi tylko
kfiotki 
. W kolejnym sezonie nadrobiłam i nawet w zimie było co wstawiać. Nie obawiaj się wszyscy tu chętnie pomagają jak nie forumowicze to nasza kochana Babuchna

moderatorka. Wspaniałej soboty
Wszystkim życzę słoneczka