W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2006, o 17:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Piękny jest. Dopiero tu zajrzałam. Sama też mam z serii bojących i też wersja łóżkowa :D Wstawiaj foty . Nie ma problemów ze skórą typu alergia? Kiedyś nawet sama myślałam nad DA, ale ja to o wielu rasach cały czas myślę :D
Nalewka dopiero przeczytałam Twoje przygody, nie ukrywam , że liczyłam na sagę rodu Prota :D
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
Awatar użytkownika
bartelsz
200p
200p
Od: 11 cze 2007, o 13:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Niestety sesja łóżkowa chwilowo zablokowana mój komputer w serwisie
korzystam z zastępczego. Przy właściwym karmieniu psiak nie choruje.
Karmię go puriną lamb&rice najtańsza. Niestety niezbyt dobrze trawi pedeegre lub chapi.
Druga sprawa dość częsta u kłapouchych skłonność do krwawienia końcówki ucha. Po zastosowaniu kuracji 3-4 dniowej antybiotykowej problem znika .
Jest to mój trzeci pies po kundelku i bokserze którego miałem 11 lat. Według mnie to najciekawszy charakter. Dobrze ułożony jest pozbawiony agresji całkowicie nieufny w stosunku do obcych nie podejdzie na zawołanie. Pierwszy nie atakuje. Przebiegły jak lis, gwarantowane, że w łóżku będzie przed właścicielem przy jedzeniu też. Z daleka wiadomo kiedy broi, sam spuszcza głowę profilaktycznie. Według mnie psy ze wspaniałym charakterem. Niestety mniej obronny od boksera (broni dopiero w sytuacji patowej) w żartach bierze stronę wygrywającego. Nie hałasuje :)

Obrazek
Obrazek Obrazek
Pozdrawiam
Bartek
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

śliczny piesek :D
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Śliczny Twój psiak. nie dziwi mnie, że nie trawi pedeegre lub chapi bo to syf totalny nieładnie mówiąc. Purina dog chow też nie jest ciekawa typowa zbożówka, w tej cenie wolę brit albo arjona, ale każdy psiak lubi coś innego najważniejsze, że mu to służy. O tą alergię to tak z ciekawości pytam , dobrze że nie ma problemów :D . Cudownie wygląda w ogrodzie
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

dostałam maila
do oddania pieski (za darmo) niestety właścielka nie może ich zatrzymać jeśli nikt nie zechce będą do uśpienia :cry:

zmoderowano
KaRo
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

To spam. Już jakiś czas temu krążyły po sieci. Taka treść :Może ktoś byłby zainteresowany? Goldenki są do oddania za darmo- właściciel nie jest w stanie ich utrzymać, więc w przeciwnym wypadku pójdą do uśpienia. .**** ?Jeśli tak ,to nie ma czym się przejmować.
KaRo
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
old_I-s

Post »

Co to jest ten spam? otworzyłam link i co? jestem narażona na jakieś niebezpieczeństwo?
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Spam to niechciane elektroniczne wiadomości niezgodne z omawianym tematem ale nic Ci nie grozi :D . KaRo zadziała błyskawicznie. Ja chyba wkleiłam o jeden numer za duzo, przeoczyłam :oops:
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
old_I-s

Post »

mora1Dziękuje za wytłumaczenie . :D
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

ta wiadomość o tych pieskach krąży w sieci od ubiegłego roku :evil:

a u nas zima :D

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

nie wiem co podziwiać psiulę czy szpaler ze świerków, jedno i drugie godne zchwytu :D
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

Miło mi Grażynko :D
pies akurat podsłuchiwał sąsiada, a ja jemu w tym przeszkodziłam :wink:
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Cudna psina. Uwielbiam je w takiej pozycji,pupa do góry ,łepek przy ziemi i pełna gotowość do zabawy. :lol:
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

mora1 pisze: Purina dog chow też nie jest ciekawa typowa zbożówka, w tej cenie wolę brit albo arjona, ale każdy psiak lubi coś innego najważniejsze, że mu to służy.
Czy masz na myśli karmę Arion czy Orijen? Arion jest w miarę niedrogi, ale już Orijen kosztuje tyle samo, co Royal Canin karmy weterynaryjne czyli specjalistyczne :( Szkoda, że nie mam żadnego dojścia do próbek, żeby sprawdzić, czy Prot jadłby też te tańsze... Jakby co, interesuje mnie karma z glukozaminą, na ogół są to karmy dla seniorów psów ras dużych :wink: Hihihi, Prot ma tak między 3,5 a 4 lata :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To spam. Już jakiś czas temu krążyły po sieci. Taka treść :Może ktoś byłby zainteresowany? Goldenki są do oddania za darmo- właściciel nie jest w stanie ich utrzymać, więc w przeciwnym wypadku pójdą do uśpienia. .**** ?Jeśli tak ,to nie ma czym się przejmować.

dokładnie taka była tereść

przeopraszam nie miałam pojęcia ze coś nie tak
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”