Ogród Marty cz. VII

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. VII

Post »

U mnie dużo więcej śniegu. ;:222
I stale dosypuje.
Już ponad 15 cm napadało.
Masakra jakaś z tą pogodą, dobrze, ze chociaż wielkiego mrozu nie ma.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jaka różanka tu się szykuje ;:oj
Chętnie zobaczę efekty :D
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jakie to szczęście, ze oglądanie róż u innych zaspokaja moje potrzeby... :D Mój M. nawet sobie nie zdaje z tego sprawy. Marto przepiękne róże, ale i rh cudne, i azalie, i ostróżki. Już nie mogę się odczekać, aż Twoje nowe nabytki zakwitną ;:65
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu masz taki sam zimowy krajobraz jak i ja, ale dzisiaj po południu trochę stopiło śniegu i zrobiło się koszmarne błoto ;:131 Poświeciło słońce to może te święta będą białe, ale bardziej radosne :D Przygotowania do świąt idą pełną parą ale szybko minął przydałaby się już wiosna :uszy Zdrowia i radosnych Świąt dla całej Rodzinki i ucałowania z B. ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja aż tak nie miałam. Owszem śnieg sypał, ale zaraz się rozpuszczał.
Powiedz mi jeszcze dlaczego mam sadzić pod kątem?
Zazwyczaj tak się sadzi tylko pnącza
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witajcie ,z okazji Świąt Wielkanocnych ,życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i dużo radości z ogrodów,żeby zawsze były Waszą dumą i wielką radością ,żeby cudnie rosły i kwitły kwiatuszki,żeby nikogo nie opuściło szczęście i radość ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu w święta pogoda sprzyja spacerom, ale żeby się przynajmniej taka utrzymała po świętach. Kwiaty już niecierpliwie wystają i też czekają na wiosnę. Dla całej Rodziny zdrowych i radosnych Świąt... i smacznych jajeczek ;:196 ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tereniu,już wszystko przeszło,śnieg stopniał i rośliny czekają na ciepło,dzisiaj tez sypał śnieg i świeciło słońce ,tak na zmianę ,ale to kwiecień -plecień,święta przebiegają na odpoczynku ,bo po świętach dużo pracy nas czeka,pozdrawiam , miłego i spokojnego drugiego dnia świąt ;:196

Tereniu TerDob,będzie za moment piękna pogoda to będziemy nadrabiać w ogrodach ,nic się nie załamuj ,musimy to zaakceptować,śniegu już nie ma ,chociaż jeszcze trochę posypuje,pozdrawiam i miłego świętowania ;:196

Kasiu,myślę ,że przetrwamy tą pogodę dzielnie i nadrobimy zaległości ,może nie będzie dużych zniszczeń,a tymczasem odpoczywajmy i cieszmy się świętami,pozdrawiam ;:196

Jolu,już jest dobrze,więc następny etap zimy za nami ,teraz roślinki troszkę sie pozbierają ,podrosną chociaż zimno je stopuje ,pozdrawiam i miłego świętowania :wit ;:3

Grażynko,już po śniegu,i myślę ,że zaraz będziemy cieszyć się wiosną ,więc odpoczywajmy i świętujmy,pozdrowienia świąteczne posyłam :wit ;:168

Aniu,pięć takich nowych różanek się szykuje ,zobaczymy co z tego wyjdzie :uszy ,słoneczka życzę i pięknych dni ;:3

Vimen,miło,że jesteś ,że podoba Ci się ogród i jego kwiatuszki ,a co pokażą nowości to sama jestem ciekawa ,pozdrawiam i zapraszam znowu :wit ;:108

Marysiu,już będzie wiosna ,to nas pogoni z pracą ,a teraz wykorzystajmy świąteczny czas na odpoczynek z rodzinką, kwiaty aż sie rwą do rośnięcia ,chyba będzie coraz cieplej,pozdrawiam i buziaczki dla Was gorące ;:196 Nie byłam dzisiaj na żadnym spacerze ,oprócz wyjazdu do kościółka,nawet do ogrodu nie poszłam ,bo mi się nic nie chciało ,wszystkiego w domu jest pod dostatkiem,więc tylko odpoczywamy :heja

Gosiu,jak posadzisz te piwonie pod kątem to więcej pędów wyrośnie i będzie gęściejsza, :wit
Awatar użytkownika
Agdula
200p
200p
Od: 16 kwie 2007, o 09:25

Post »

Ale masz przecudny ogród!! :) Muszę się wpisać aby mi gdzieś nie zniknął Twój wątek. :)
Agdula
Mądrość wabi-sabi: Nic nie jest doskonałe, skończone ani wieczne.
W prawie dzikim ogrodzie ...
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś i jak tam po Świętach, odpoczęłaś?
Ja juz dzisiaj plewiłam jak wypłosz z rana do ogrodu oby coś porobić, przerabiałam i przesadzałam. :;230
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Jak tam Martuś działasz ogrodowo po świętach ? Pewno tak! :D Dzisiaj już aura była lepsza to i praca milsza! Ja jeszcze z konieczności odpoczywałam po świątecznie... :? Chyba jutro już na trochę się wyrwę na działkę . :heja

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Bardzo Ci dziękuję za radę ;:196
Jak to dobrze, że Cię zapytałam o to przed posadzeniem
Pewnie w sobote będę sadziła
A może to za wcześnie? Piwonia ma już pąka, boję się, żeby nic mu się nie stało
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Marto witaj poświątecznie, widzę że do Ciebie też zima zawitała, już ten śnieg nie cieszy jak wiemy, że pod nim pąki kwiatowe, gotowe do rozkwitnięcia. Ja dziś poświątecznie pograbiłam liście w famach fitness :wink: .
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agdula ,witaj w moim ogrodzie,jak miło się czyta ,że podoba się ogród,więc zapraszam na dalsze spacery ,bo dopiero teraz wszystko się zaczyna,pozdrawiam :wit ;:3

Kasiu,2 dni starałam się tylko odpoczywać ,żeby nabrać siły do poświątecznej pracy w ogrodzie,ale nie wiem ,czy to mi na dobre wyszło,bo dzisiaj wyruszyłam do ogrodu dziarsko,ale teraz to mnie dopiero wszystko boli ,zwłaszcza ręce ;:306 ,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:196

Maryniu,dzisiaj działałam ,bo mam zaległości przez nowe rabaty i nasadzenia,więc zabrałam sie za zbieranie liści przekopywanie odzyskanej rabaty ,jedno wyrzucam, inne wsadzam ,cała ja ;:306 ,jutro biorę się za nadwyżki ;:196
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Martuś jak to dobrze, że mamy emotikonki obrazujące nasze samopoczucie. Pewnie dzisiaj ręką nie uderzałabyś tak w stół jak ten Twój śmiejący się emotikonek? :) Masażu Ci życzę konkretnego, bo pewnie jutro i tak popędzisz do ogrodu, niezależnie od bólu rąk ;:173
A ja życzę sobie kolejnych wspaniałych zdjęć Twojego zakątka :uszy Czekam na nie z niecierpliwością, choć sama wiem jak po pracy w ogrodzie nie ma się teraz ochoty na robienie fotek. Niemniej cudne jest jak przyroda teraz przyśpiesza. Jednocześnie to dobrze, że jest chłodno-u mnie narcyzki/żonkilki botaniczne trzymają się pięknie już trzeci tydzień :)
Martuś posiałam dziś maki od Ciebie-oj liczę na spektakl ;:138 I melduję, że wszystko co mi w zeszłym roku podesłałaś pięknie przezimowało i już rośnie ;:196 Myślałam, ze brunera zginęła, ale kilka dni temu pokazała się cała kępka ;:138 Może zakwitnie w tym roku, bo wygląda że baaardzo się rozrosła ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”