Tereniu,już wszystko przeszło,śnieg stopniał i rośliny czekają na ciepło,dzisiaj tez sypał śnieg i świeciło słońce ,tak na zmianę ,ale to kwiecień -plecień,święta przebiegają na odpoczynku ,bo po świętach dużo pracy nas czeka,pozdrawiam , miłego i spokojnego drugiego dnia świąt
Tereniu TerDob,będzie za moment piękna pogoda to będziemy nadrabiać w ogrodach ,nic się nie załamuj ,musimy to zaakceptować,śniegu już nie ma ,chociaż jeszcze trochę posypuje,pozdrawiam i miłego świętowania
Kasiu,myślę ,że przetrwamy tą pogodę dzielnie i nadrobimy zaległości ,może nie będzie dużych zniszczeń,a tymczasem odpoczywajmy i cieszmy się świętami,pozdrawiam
Jolu,już jest dobrze,więc następny etap zimy za nami ,teraz roślinki troszkę sie pozbierają ,podrosną chociaż zimno je stopuje ,pozdrawiam i miłego świętowania
Grażynko,już po śniegu,i myślę ,że zaraz będziemy cieszyć się wiosną ,więc odpoczywajmy i świętujmy,pozdrowienia świąteczne posyłam
Aniu,pięć takich nowych różanek się szykuje ,zobaczymy co z tego wyjdzie

,słoneczka życzę i pięknych dni
Vimen,miło,że jesteś ,że podoba Ci się ogród i jego kwiatuszki ,a co pokażą nowości to sama jestem ciekawa ,pozdrawiam i zapraszam znowu
Marysiu,już będzie wiosna ,to nas pogoni z pracą ,a teraz wykorzystajmy świąteczny czas na odpoczynek z rodzinką, kwiaty aż sie rwą do rośnięcia ,chyba będzie coraz cieplej,pozdrawiam i buziaczki dla Was gorące

Nie byłam dzisiaj na żadnym spacerze ,oprócz wyjazdu do kościółka,nawet do ogrodu nie poszłam ,bo mi się nic nie chciało ,wszystkiego w domu jest pod dostatkiem,więc tylko odpoczywamy
Gosiu,jak posadzisz te piwonie pod kątem to więcej pędów wyrośnie i będzie gęściejsza,