beatrix+ No nareszcie kochana powróciłaś do nas ,bardzo się cieszę .Co do zdjęć to nie podpisuję za każdym razem z dwóch powodów,pierwszy,że nie wszystkie znam nazwy a drugi to taki,że jak znam to nie zawsze chce mi się pisać a ostatnio łapska mnie bolą to i z pisaniem kiepsko.Tak ,że z góry przepraszam za jakiekolwiek braki
Taka mgiełka się rozpanoszyła po burzy no i chłodniej się zrobiło .
Mgła urocza, uwielbiam taki klimat, mam wtedy wrażenie że jest jeszcze jakaś tajemnica do odkrycia...
Ostatnia fotka z różowym przebłyskiem zapowiada piękną pogodę i daje nadzieję
Witaj Beatko,ogród Twój nie do poznania,tak pięknie urósł i roślin w nim tyle ,super się ogląda,a ostatnie zdjęcia mają tyle tajemniczości ,lubie te tajemnice dobrej nocki
U Ciebie Beaciu ślimaka nie uświadczy a u mnie taką sałatę zeżarłyby w jedną noc.
Zjawiskowe te zamglone widoczki, otulają jak woalem skrywane przed okiem fragmenty krajobrazu, aż strach się bać.
Kolejne ślicznotki zamieszkają w Twoim ogrodzie, oj będzie pięknie... co ja mówię , pięknie to już jest, ale będzie jeszcze cudniej.
cyma2704 Soniu
Sałata pyszna i pewnie niedługo ślad po niej zaginie,może wsadzę od nowa sadzonki.Pąki coraz bardziej się rozwijają,pięknie się robi kolorowo i zapach też jest cudny.Mgła zapowiedziała piękna pogodę i tak jest nadal.
stasia_ogrod Stasiu
Oj kochana zdziwiłabyś się ile tego dziadostwa miałam i walka była niezła.Na razie ich nie ma tych bez skorupek ,ale za to te w skorupkach to dopiero oblężenie,masakra jakaś.Trutka zadziałała ,ale na jak długo nie wiadomo.Staram się jak mogę,aby coś zmienić,dodać,żeby było pięknie,kolorowo i pachnąco.Ciągle mi mało i mało i nie wiem kiedy będę miała dość
Dla was kochane moja pierwsza róża ,która zakwitła
Te zdjęcia mgliste to iście jakby z horroru jakiegoś wyjęte
A inne jak zwykle śliczniaste, pęcherznica super wyszła w kuleczkach
Naparstnicy białej zazdraszczam, ja kupiłam białą i okazała się sprana różowa
Pozdrawiam, Zuza ---------------------------- Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemiI,II,III
Beatko u Ciebie róże już w rozkwicie, lawenda za chwilkę. Wszystko jakoś szybciej. U mnie dopiero dwie róże mają po dwa kwiatki, kilka w pąkach, a reszta jeszcze się zastanawia. Mam nadzieję, że i ja doczekam się wszystkich kwitnień.
witch Agnieszko miło mi cię znowu gościć u siebie.Zakochałam się w tych różach i nie mogę się doczekać jak wszystkie zakwitną
sweetdaisyZuziu fajnie ,że zajrzałaś ,jest mi bardzo miło po raz kolejny:)
Uwielbiam robić zdjęcia co chyba da się zauważyć i fajnie,że się podobają.Naparstnicą białą mogę się podzielić ,mam ich multum.
cyganka77 Asiu witam i ciebie
Kochana u mnie też jakoś później niż co u niektórych rozwija się wszystko,ale to nic nie szkodzi.Ty też doczekasz swoich kwitnących kwiatuszków i dłużej niż inni będziesz cieszyć oko swoje i nasze.Inii już zapomną jak kwitną a ty jeszcze będziesz je podziwiać,czego życzę
I jeszcze kilka zdjęć ,mam nadzieję,że nie zanudzam
Witaj Beatko
Pozwoliłam sobie na odwiedziny i spacer po Twoim ogrodzie
Prawie każdy kawałek ziemi wykorzystany na kwiaty
Piwonie już u Ciebie kwitną , a moje dopiero w pąkach