Nie, geodety jeszcze nie było.
Stare maliny rosną na granicy, więc nie wiem czy są moje, a w przyszłym tygodniu dostanę nowe i myślę gdzie je posadzić ;:o
Rzeczywiscie może zrobię zdjęcia i mi podpowiecie z tym garażem.
Kasiu ciągle dylematy, co, gdzie i jak w ogrodzie. Wystarczy jednak trochę koloru wiosną i już człowiek szczęśliwy. Trzmieliny to moje ulubione rośliny, też mam ich sporo. Pozdrawiam ciepło.
Fajnie . Już myślałam że tylko przebisniegi mam
Cyma fakt kolorowe roślinki cieszą, ale ciekawe co sasiedzi sobie myślą jak biegam z aparatem po ogrodzie i robie serie zdjec pączkom.
Trzeba posadzic coś wysokiego, żeby nikt mnie nie widział
A mojej cebulicy nie widać .. Nawet stokrotki wypuszczają tylko pączki ale u mnie zimno i ciągle pada .. Za to krokusy i przebiśniegi kwitną całymi kępami .. Dzisiaj też pada i zimno a tak chciałoby się już uporządkować ogródek z zimowych badyli .
Ja też tak miałam.
Takiego sąsiada mam, że jak coś się robi na ogrodzie to on sobie stołeczek przynosi i ogląda.
Jak znajomi przyjechali to na balkonie siedział (choć zwykle z niego nie korzysta), żeby wszystko słyszeć .
Ehhhh, zazdroszczę ludziom, że mają tyle wolnego czasu.
Posadziłam tuje kilka lat temu. Teraz już są wysokie, gęste i podglądactwo się skończyło.
My mamy mały dom 2 pokoje. I chcemy do budować jeden pokój właśnie od drogi. Miałabym taras tyłu ale kiedy to będzie. Ale plan jest fajny. . Fajnie by to wyglądało.