Dziękuję ślicznie za odwiedzinki i liczne komentarze
Ewa321 - chyba ten sit mi jeszcze troszkę wytrzyma

Jakby stał w domu to by pewnie już dawno cały żółty był.
Tryamour, Asia124, Aguś, Trzynastka, Kasiula17 - dziękuję

nawet nie sądziłam, że fuksja tak zapączkuje ładnie, bo na początku prawie wszystkie kwiaty jej odpadły.
Cza_rna7 - witam u mnie, cieszę się bardzo, że moje roślinki i doniczki Ci się podobają

jak najbardziej możesz podesłać zdjęcie cambrii

Storczyki podlewam tylko odstaną, ale nie zimną wodą, nie nawożę ich wcale.
Bluszczyku nie udało się ukorzenić, w sumie to pewnie cały czas bym się obawiała nalotu mszycy. Starzec sobie powoli rosnie, ale czy zakwitnie to nie wiem, nie ma słoneczka, bo stoi na zachodnim parapecie, więc pewnie będzie mu ciężko, ale pomimo to i tak mi się podoba.
Obok zamiokulkasa (który mi nic nie rośnie) to krotony, draceny, epipremnum i diffenbachia są moimi najstarszymi kwiatami i największymi

Crassulka hobbit też ładnie rośnie, podobnie jak crassula marginalis, którą otrzymałam od Agnieszki

Ananas bo kilku dniach od posadzenia spleśniał
Doniczki zakupuję u mnie w miasteczku w sklepie ogrodniczym. Jak do niego wchodzę to zawsze trochę czasu spędze, bo nie mogę się na doniczki zdecydować. Ta w kwiaty również bardzo mi się podoba. Ta od jukki i syngonium jest z firmy Łukasz, tamta nie wiem
GrazynaW - dziękuję za radę dotyczącą hoi
Maadro - już teraz wiem przynajmniej jaka to odmiana fuksji
Justus27 - tak, mam tylko 2 ukorzenione hoje carnosy, z z czego pokazuję ciągle tą jedną właśnie, która ładnie rośnie, ale u tej drugiej też zauważyłam, że listki chyba będą

Fuksji nie nawożę, zresztą żadnych kwiatów

tylko woda.
Wehlen - adenium wysiałam na początku lutego. Wzeszło dość szybko, ale teraz prawie stoi w miejscu. Musisz koniecznie nabyć