Na Powitanie Becia Cz 4
- becia123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Powitanie Becia Cz 4
Witaj Krysiu ten liliowiec kupiony u Anity pod nazwa allegro początkowo myślałam ,że to frans halls ale teraz sama już nie wiem ,która nazwa jest prawidłowa Faktem jest ,że pod tą nazwa kupowałam jako allegro .Kupowałam w sklepie internetowym gdzie często coś kupie z wyprzedażami dobrze jest ale ja jestem niezmechanizowana a moja połówka ciiągle w pracy więc mało kiedy gdzieś wybywam z domu i trudno coś trafić .Chyba ,że jeżdzimy po lekarzach z dziećmi wtedy coś mogę upatrzyć sobie .Krysiu z tą pracowitością wydaje mi się ,że leniwa jestem i nie nadążam ze wszystkim.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beciu ja też mam jedną begonię białą. Ładnie kwitła ale po ostatniej wichurze coś się przerzedziła i jestem dumna bo bulwę mam już trzeci rok
Ładny żółty dzielżan! czy on się tak samo rozrasta jak ten brązowy, bo mój ma dwa lata i stale jest jeden pęd , na górze ma pełno kwiatów (pączków) ale nóżka jedna

Ładny żółty dzielżan! czy on się tak samo rozrasta jak ten brązowy, bo mój ma dwa lata i stale jest jeden pęd , na górze ma pełno kwiatów (pączków) ale nóżka jedna

- becia123
Marysiu masko W ubiegłym roku kupiłam jedną sadzonkę właściwie roślinę dorosła z 5 pędami a w tym roku pędów jest 6 ,oj poszłam sprawdzić pędów jest 11 więc za szybko się nie rozrasta.
ale zawsze to już coś. 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Beatko, pracowita pszczółko, dzielżany śliczne masz, ja dochować się żółtego nie mogę, a sadziłam już kilka razy, nie wiem czemu, ale chyba zawsze na suszę trafia 

- becia123
Iwonko ja sadziłam rok temu w upał taki jak teraz jakoś przeżył ale cały miesiąc szczerze podlewałam bo akurat wakacje to wolne miałam.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dziękuję, ale jednak się rozrasta a u mnie ten jeden pędzik, może i tak lepiej, bo jak czytam wypowiedź Iwonki to powinnam się cieszyć 

- becia123
Marysiu przytnij jesienią powinien się rozkrzewić bardziej
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ja chyba jeszcze raz spróbuję, bo jak na nie patrzę to ślinka cieknie 

- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Witaj Beatko
Zakradam się na pierwszą stronę a tam piękna rodzina , wszyscy uśmiechnięci , a potem kolorowy zawrót głowy , no po prostu super

Zakradam się na pierwszą stronę a tam piękna rodzina , wszyscy uśmiechnięci , a potem kolorowy zawrót głowy , no po prostu super

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo to i owo
- becia123
Iwonko próbuj wart tego .Tez mam nadzieje ,że szybko się rozrośnie.Można ,by wtedy pokombinować coś

Chałaputkowo Moniko witaj dziękuje za odwiedziny.Kolorowo jest ,roślin już trochę zgromadziłam teraz mogę porządkować i tworzyć jakieś sensowne rabaty ale to z czasem jak będę mogła bo nie zawsze można szybko od razu.rodzinka wesoła tez a piękny ogród to u Ciebie mojemu jeszcze dużo zmian potrzeba ale wszyscy coś zmieniają.

Chałaputkowo Moniko witaj dziękuje za odwiedziny.Kolorowo jest ,roślin już trochę zgromadziłam teraz mogę porządkować i tworzyć jakieś sensowne rabaty ale to z czasem jak będę mogła bo nie zawsze można szybko od razu.rodzinka wesoła tez a piękny ogród to u Ciebie mojemu jeszcze dużo zmian potrzeba ale wszyscy coś zmieniają.
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Beatko jakby nie daj B..... okazało sie ze juz nic nie mamy w naszych ogrodach do zrobienia , były byś my nie potrzebne
, więc do dzieła 

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo to i owo
- becia123
Moniko więc działam powoli ale działam 

Ładne te astry, takie jak chryzantemy, a mi nadal się wydaje, że coś za wcześnie astry zakwitły, bo i u mnie też się pojawiły, a chryzantemy jeszcze nie kwitną, a doczekać się nie mogę, bo mam pierwszy raz 8 szt i nie mam pojęcia jakie będą kolory 

- becia123
Witaj Bogumiłko będziesz miała chryzantemową niespodziankę w takim razie.Astry szybko zakwitły w tym roku.