Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Martuś ;:196 Z kawką z przyjemnością pospacerowałam wśród róż ;:167 Piękny spektakl ;:138

Pozdrawiam serdecznie ;:196 ;:3
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Marto zaniemówiłam oglądając Twoje róże ;:oj ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Duży ogród to mnóstwo kwiatów można pomieścić,Twoje róże Martusiu powalają na kolana ;:oj
u nas dzisiaj chłodniej i ma się na deszczyk, :wit dobrze bo nie będę musiała podlewać :heja
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuś-Czego Ty nie masz w swoim ogrodzie. ;:180 Ja wiem, że moje posty niewiele wnoszą, ale przychodzę do Twojego ogrodu żeby zachwycać się zdjęciami i wyobrażam sobie jak tam musi pachnieć, jak tam jest różnorodnie i wspaniale. Twoje rośliny urzekają, powalają na kolana i jest ich taaaaak dużo. Przepięknie. Ta biała różyczka na pergoli, jak rozwinie te miliony kwiatów to ja chyba oniemieję. Cudo ;:167 I piwonie, i róże-królowa Szwecji ;:167 Martuś-widać że ogród to Twoje życie.
justynaz
200p
200p
Od: 23 sty 2009, o 20:56
Kontakt:

Post »

:wit ja nie mogę ale masz piękne róże, śliczne piwonie ;:138 ,często tu zaglądamy cichaczem z mamą ,chociaż nie zostawiamy śladu brunera od Ciebie ślicznie się rozrosła,inne roślinki też.Pozdrawiam,i fajnej pogody ;:3
Justi
zapraszam do mnie
Ogród nowicjuszki
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, zaszalałaś z różami. Pięknie je fotografujesz. ;:333 A Graham w towarzystwie tych niebieskości...bajeczne zestawienie.

-- 13 cze 2014, o 19:56 --

Jasne, że ja bym strasznie chciała na wiosnę semiplenę ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Patrzę i patrzę, i napatrzeć się nie mogę. Twoje rabaty powalają.
Niesamowita ilość roślin i to tak doskonale dobranych
Ja też mam te rumiany. Czekam zatem na kwitnienie Twoich.
Ostróżki masz niesamowite. U mnei jednak nie chca rosnąć.
Kupiłam 3 ostatni raz na próbe. Tylko jedna daje radę. 2 ledwo dyszą.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu,nie szkodzi ważne że się odnalazłaś i myślę ,że teraz się nie zgubisz,zawsze bardzo miło Cię zapraszam ;:65

Ulciu,semiplena chyba pobiła rekord kwiatowy ,bardzo kwitła w tamtym roku,ale teraz to te kwiaty się chyba nie zmieszczą,napiszę Ci pw,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:196

Maryniu,dziękuję ,dzień był trochę ogrodowy , ciągle coś przerabiam ,bo w niektórych miejscach za bardzo zarosło ,trzeba rośliny przesadzić ,coś dołożyć innego i tworzą się nowe zakątki,jeżeli Twoja wędrówka była miła dla oka .to bardzo się cieszę,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie ;:196

Marysiu,róż też mam trochę ,zawsze je kochałam na drugim miejscu po piwoniach ,albo nawet po równo , ,muszę Ci powiedzieć ,że koło semipleny wszystkim roślinom ciężko ,wszystko im wyjada ,piwonie musiałam stamtąd zabrać ,bo nie potrafiła przy niej zakwitnąć ,teraz ma nowe miejsce i pięknie kwitnie,ta róża jest bezproblemowa ,zero chorób i szkodników ,nawet mszycy na niej nie widziałam,pozdrawiam buziaczki posyłam dla Ciebie ;:196

Anetko,miło mi bardzo,że przyszłaś na spacerek i podobają się róże,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:196

Renatko,zaglądnęłam do ciebie i wątku nie ma dalej ,bardzo się cieszę ,że zaglądasz,pozdrawiam i mocne uściski dla Ciebie ;:168

Grażynko,u mnie też dzisiaj chłodniej było ale dopiero o 18 zaczęło padać,miło,że moje róże się podobają pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie ;:196

Aniu,nie mów ,że Twoje posty nic nie wnoszą ,bardzo się cieszę jak cokolwiek napiszesz ,jest bardzo miło,bo wiem ,że spacerowałaś po moim ogródku,i każde słowo jest wielką motywacją do pracy w tym ogrodzie ,ogród rzeczywiście pięknie pachnie ,i gdzie sięgnę wzrokiem to kwiaty ,nie da się tego wszystkiego naraz ująć aparatem,a szkoda ,pozdrawiam serdecznie ,buziaczki dla Ciebie i zapraszam znowu ;:196

Justynko,witaj i pozdrowienia dla mamy,ogród teraz kipi kwiatami,to trzeba mnie kiedyś odwiedzić,i odezwij się częściej ,nie tylko cichaczem,cieszę się ,że roślinki ładnie rosną,pozdrawiam i zapraszam znowu ;:168

Małgosiu,myślę ,że mi się uda ją zrobić dla Ciebie ,a róż to dopiero początek ,jest ich dość dużo,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś śliczne róże piękności i tyle odmian. ;:138
Martuś zbieraj nasionka zbieraj. ;:oj ;:oj kocham wysiewać.
Ja sobie odpoczywam wieczorem i oglądam Twoje cudeńka.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu,witaj cieszę się ,że się podoba ,tyle miłych słów pod adresem ogrodu ,ostróżki mam teraz na wiosnę sadzone ,kupiłam nowe, bo moje były już takie nijakie ,sadzone są w kwietniu i tak poszły piękne ,że samą mnie zaskoczyły, nie wszystkie odmiany zakwitły ,będą jeszcze inne,może u ciebie się wolniej rozrastają i będą później,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:196 :wit

-- 13 cze 2014, o 21:49 --

Kasiu,nigdy nie zbierałam żadnych nasionek ,a teraz mam różne zadania do wypełnienia ;:306 ,róże dopiero sie zaczęły ,będzie dużo więcej,pozdrawiam i zapraszam znowu ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj zapraszam na kawkę wśród różnych kwiatów

pięknie pachnący jaśmin
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

baptysja
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Pooglądałam cudowności i mogę iść spać. Miłych snów, bo mnie będzie się śnił Twój ogród - ściskam ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Napatrzyłam się ;:167 jak ja kocham ten czas ;:167
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Martusiu witaj :wit
Podziwiam Twoje piękności, ale jestem zachwycona piwoniami. Wszystkie inne ale każda prześłiczna i cieżko jest wybrac ta jedna jedyną najładniejszą. Uzbierałaś kolekcje. :)
Różyzki bardzo mi sie podobają a w szczególności ta biała obsypana pączkami, pnąca.
Nie skłamię pisząc że jak tu wchodze to jakbym była w raju. Cudnie Martusiu, trud i ciężka praca się opłaciła. ;:108
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Witaj kochana :wit
Też tak myślałam, że zasuwasz alejkami na rowerze, patrolując czarodziejskie ukryte rewiry. ;:oj ;:306
Masz wszystkiego w ogromnych ilościach, kolorach i kształtach i ten cudowny zapach zlewający się w prawdziwą symfonię. ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”