Madziu,nie szkodzi ważne że się odnalazłaś i myślę ,że teraz się nie zgubisz,zawsze bardzo miło Cię zapraszam
Ulciu,semiplena chyba pobiła rekord kwiatowy ,bardzo kwitła w tamtym roku,ale teraz to te kwiaty się chyba nie zmieszczą,napiszę Ci pw,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Maryniu,dziękuję ,dzień był trochę ogrodowy , ciągle coś przerabiam ,bo w niektórych miejscach za bardzo zarosło ,trzeba rośliny przesadzić ,coś dołożyć innego i tworzą się nowe zakątki,jeżeli Twoja wędrówka była miła dla oka .to bardzo się cieszę,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
Marysiu,róż też mam trochę ,zawsze je kochałam na drugim miejscu po piwoniach ,albo nawet po równo , ,muszę Ci powiedzieć ,że koło semipleny wszystkim roślinom ciężko ,wszystko im wyjada ,piwonie musiałam stamtąd zabrać ,bo nie potrafiła przy niej zakwitnąć ,teraz ma nowe miejsce i pięknie kwitnie,ta róża jest bezproblemowa ,zero chorób i szkodników ,nawet mszycy na niej nie widziałam,pozdrawiam buziaczki posyłam dla Ciebie
Anetko,miło mi bardzo,że przyszłaś na spacerek i podobają się róże,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Renatko,zaglądnęłam do ciebie i wątku nie ma dalej ,bardzo się cieszę ,że zaglądasz,pozdrawiam i mocne uściski dla Ciebie
Grażynko,u mnie też dzisiaj chłodniej było ale dopiero o 18 zaczęło padać,miło,że moje róże się podobają pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie
Aniu,nie mów ,że Twoje posty nic nie wnoszą ,bardzo się cieszę jak cokolwiek napiszesz ,jest bardzo miło,bo wiem ,że spacerowałaś po moim ogródku,i każde słowo jest wielką motywacją do pracy w tym ogrodzie ,ogród rzeczywiście pięknie pachnie ,i gdzie sięgnę wzrokiem to kwiaty ,nie da się tego wszystkiego naraz ująć aparatem,a szkoda ,pozdrawiam serdecznie ,buziaczki dla Ciebie i zapraszam znowu
Justynko,witaj i pozdrowienia dla mamy,ogród teraz kipi kwiatami,to trzeba mnie kiedyś odwiedzić,i odezwij się częściej ,nie tylko cichaczem,cieszę się ,że roślinki ładnie rosną,pozdrawiam i zapraszam znowu
Małgosiu,myślę ,że mi się uda ją zrobić dla Ciebie ,a róż to dopiero początek ,jest ich dość dużo,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie