Tesiu... wszystko to wielka 'bomba" ...zarówno rosliny jak i półeczki i stolik...cudo.
Rododendrony zaczynają u Ciebie spektakl,dziś jest trochę słońca, więc penie rozwiną się w dalszym etapie...
Cudowne je masz!
Powiedz mi proszę,czy ta wierzba z tego zdjęcia http://images65.fotosik.pl/960/0c60ea8f0dd645dcmed.jpg
to ta w odmianie Hakuro Nishiki,ta o wybarwiających się listeczkach na nowych pędach?
Bo na taką mi wygląda z górnej partii a zupełnie nie pasuje do niej z dolnej partii jako drzewo?!
Nurtuje mnie to bardzo...
Tereniu śliczne masz rodusie i tyle kolorów, u mnie tych krzewów brakuje dlatego tak bardzo cieszy mnie każdy obrazek ich udziałem
A to co na stoliku poproszę w zbliżeniu, pilss
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
M-Ewciu, ano trochę działam, ale Ty tez przecież nie próżnujesz Agatko, jak robię w ogrodzie to jakoś jeść się nie bardzo chce i mam w ten sposób kilka korzyści na raz, sporo ruchu, mniej żarełka i spadającą wagę Aniu, fotki mieszkańców stolika z bliska na razie nie będzie, bo ze względu na deszcze sukulenty wróciły do szklarenki