Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iwonko.
Wreszcie mam chwilke czasu i odwiedzam Cię. Super wyglądasz i pomocnica super.
Lasu -zazdroszczę, ja mam daleko.
Iwoniu mam nadzieje, że z Teściową lepiej.
Nieźle mnie przestraszyłaś z tym cisnieniem. Na razie jest u mnie ok. czekam tez na deszcz, a tu jak kropidłem parę kropel i nic.
A Ty czemu sie dołujesz?? Nie ma czasu na doła. :P
Pozdrawiam i usmiechu życzę oraz spokojnego deszczyku, aby wszystko na działeczce rosło. Pa
Wreszcie mam chwilke czasu i odwiedzam Cię. Super wyglądasz i pomocnica super.
Lasu -zazdroszczę, ja mam daleko.
Iwoniu mam nadzieje, że z Teściową lepiej.
Nieźle mnie przestraszyłaś z tym cisnieniem. Na razie jest u mnie ok. czekam tez na deszcz, a tu jak kropidłem parę kropel i nic.
A Ty czemu sie dołujesz?? Nie ma czasu na doła. :P
Pozdrawiam i usmiechu życzę oraz spokojnego deszczyku, aby wszystko na działeczce rosło. Pa
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
onka
po długim czasie wreszcie dotarłam do Ciebie. Kawał dobrej roboty zrobiłaś , efekt super, bardzo mi się podoba a domek jest extra, wiem wymagał dużo nakładów ale było warto. Czytając o teściach bardzo Ci współczułam ale widzę ze teraz ok więc cieszę się z tobą. Coś chorowita jesteś kobieto.
po długim czasie wreszcie dotarłam do Ciebie. Kawał dobrej roboty zrobiłaś , efekt super, bardzo mi się podoba a domek jest extra, wiem wymagał dużo nakładów ale było warto. Czytając o teściach bardzo Ci współczułam ale widzę ze teraz ok więc cieszę się z tobą. Coś chorowita jesteś kobieto.

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Witajcie od wczoraj troszke pada, choć myśle że ciągle za mało
Beciu- z działeczki jestem dumna coraz bardziej, choć muszą jeszcze upłynąć lata
Giguś- z teściową lepiej choć dalej w szpitalu
,mam nadzieje że będzie coraz lepiej ale na to potrzeba troche czasu i będzie już musiala uważać na siebie
ja nie mam lasku blisko ogródka też żałuję jak byłam na działce u mojej mamy wybrałam się na spacerek
Mirko- dziękuję za pochwały, domek jeszcze nieskończony, a z tym moim zdrowiem to już sama nie wiem :x
Beciu- z działeczki jestem dumna coraz bardziej, choć muszą jeszcze upłynąć lata

Giguś- z teściową lepiej choć dalej w szpitalu

ja nie mam lasku blisko ogródka też żałuję jak byłam na działce u mojej mamy wybrałam się na spacerek
Mirko- dziękuję za pochwały, domek jeszcze nieskończony, a z tym moim zdrowiem to już sama nie wiem :x