Tak jak obiecałam odzywam się wieczorem, wprawdzie z 24 godzinnym opóźnieniem, ale chyba nie będziecie się czepiać detali

... Za nami dwa piękne, słoneczne dni. Czuć już wiosnę

... Jak bardzo chciałabym, żeby tak zostało... Wy chyba też, prawda?
Aniu, słońca potrzeba nam wszystkim... Zwłaszcza, że przesilenie wiosenne czai się za rogiem

...
Marta, znaczy obecnie w domu wystrój macie taki bardziej
dizajnerski
Cieszę się, że mama czuje się lepiej

!
Ejko, a nie mówiłam, że przesilenie wiosenne już nas dopada! Słońca

!!!
Taaak, czytałam o wpadce z korą

...
Kasiu, kończą się foty niestety, kończą.... toteż mam ogromną prośbę do zimy, żeby
już sobie poszła precz 
! W przeciwnym wypadku będę w kłopocie...
Rozpoczynając bieżący wątek miałam w planie podsumowanie i rozliczenie poprzedniego sezonu -stąd tytuł. Jakoś do tej pory za to się nie zabrałam, to może teraz na to czas?
Aprilku, szczodrość Twa mnie wzrusza, ale za zlodowacenie serdecznie podziękuję. Jest dobrze tak jak jest i nie trza psuć

. Słoneczko i + 6 st...

....
Ja jeszcze wysiewów nie zaczęłam, ale wkrótce planuję.
Aguś, słoneczko ostatnio nie szczędzi nam swego blasku i pozwala patrzeć na świat bardziej optymistycznie!
Czytam, że u Ciebie ciągle biało

?
Aguś (Aage), Lady-r 
, a czujecie ten zapach.... ?
Aniu, dzięki i również pozdrawiam

!
Aguś (Agness), dziękuję

.
Maju, to pierwsza lilia, jaka zamieszkała w moim ogrodzie. Od niej zaczęła się moja miłość do tych kwiatów. Ma dwa lata i faktycznie jest to jeden pęd. Niestety nazwy nie znam

...
Pozdrawiam Was serdecznie. Pewnie znowu trochę mnie nie będzie, bo jutro jedziemy z eMem nad morze. Ja zawodowo, on dla towarzystwa. Mam nadzieję, że pogoda dopisze...