Ogród Gosi 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Gosi 12

Post »

Gosiu to co ty na to, żeby po Nowym Roku zacząć odchudzanko? ;:109 Właśnie mi mój młody powiedział " co za samarka" :oops:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosiu witaj kochana poświątecznie ;:196
Przepiękny prezent dostałaś :D ....uwielbiam filiżanki... Twoje są naprawdę prześliczne...delikatne i eleganckie ;:167
Komplecik etui wspaniały.... zachwyca mnie twórczość Eli, robi prawdziwe perełki :D
Wiosna na Twoich fotkach kolorowa, kwiecista i cieplutka.... cudnie ;:167
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu- radosnie kolorowa jest Twoja wiosna :) Jaki zdrowy rododendron wygląda zza tulipanów na pierwszym zdjęciu! Za oknem tak pieknie, że czuje się tak, jakby tylko jeszcze chwilka a wybuchnie wiosna.. Boję się, żeby zima sobie o nas nie przypomniała w marcu czy kwietniu- ale na razie jest idealnie! Takie zimy mogłabym mieć co roku- jaką mamy obecnie:)
Pozdrawiam weekendowo ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Twoje epimedium robi wrażenie :D Pewnie widać je z daleka.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Już tęsknię do tych wiosennych kolorków ;)
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Jadziu, coraz bardziej tęsknimy za tulipanami. Ja już nie mogę się doczekać wiosny, a tu jeszcze tyle czasu.

Aniu, ten iglaczek to Pusch. Wiosną ma piękne różowe szyszki. Niestety w tym roku nie zaszczycił mnie nimi.

Ula, ale one tutaj jeszcze są przed strzyżeniem :oops:
Ale i tak bardzo mi się podobają. To Twoja sprawka, że zagościły w moim ogrodzie.
Jestem z nich bardzo zadowolona. Powoli opanowują kolejne rabaty :D

Aniu, całe szczęście, że mój syn nie ma czasu przyjrzeć się swojej matce. Ale ja sama wiem, że powinnam zmniejszyć dawki. Masz rację, że po Nowym Roku będzie najlepiej :wink:
Chociaż styczeń u mnie też obfituje w imprezy :roll:

Aga, prawda, że ładne? Uwielbiam ładną porcelanę. Te filiżanki będą dla poprawiania nastroju. Zasiądę sobie przed kominkiem z filiżanką dobrej herbaty i będę się odstresowywać. :D
Miałam chrapkę na taki komplet, no i zachachmęciłam :wink:

Moniko, ja też już nie chcę zimy. Tylko w grudniu mógły spaść śnieg ze względu na święta. Bo mimo wszystko nie miały takiego uroku. Jak na razie do połowy stycznia ma być tak jak teraz. Miejmy nadzieję, że nie powtórzy się śnieżna wiosna z tego roku

Ewa, epimedium jest wciśnięte za bukszpana, więc jest mało widoczne z daleka. Ale i tak uwielbiam te drobniutkie kwiatki

Przemku, witam po świętach. Teraz to nam się będzie dłużyło do wiosny. Ma nadzieję, że w przyszłym roku przyjdzie wcześniej niż w tym roku

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Gosiu a u Ciebie ciągle wiosna i do tego taka śliczna ;:215 no i Flesz do kompletu ;:167
Choinka tradycyjna zawsze jest śliczna, moja przeszła metamorfozę na nietłukącą jak zadomowił się Goldi i małe wnuki, i tak już zostało.
Teraz mam nowego małego szkodnika-sierściucha i dzisiaj zauważyłam że bardzo mu się podobają ozdoby - pewnie pomyślał że fajnie się nimi pobawić. Jak go nakryłam to miał takie oczy jak kot ze Shreka ;:154 ;:306
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Gosiu ;:196 Jaka śliczna wiosna ;:215 ;:215 może już niedługo tak będziemy mieli ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Maju, kotki lubią świecidełka i kuleczki. A bombki są idealne do zabawy ;:306
Chociaż nie wszystkie kotki zwracają na nie uwagę. Znam bardzo porządnego kota, który nie tyka choinki.

Teresko, ja się boję, że zima jednak przyjdzie :roll:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Ważne, że wiesz, gdzie to epimedium rośnie :D
Zima na pewno jeszcze przyjdzie, tylko nie wiadomo, kiedy :? Oby śniegu napadało. Na razie moje cebulowe nie wyłażą spod ziemi (z pojedynczymi wyjątkami :evil:).
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Cześć Goś, nadrobiłam zaległości. Masz śliczny wianuszek od Agness. Mam taki sam jak ten z piórkami ale bez czerwonych bombek :lol: Wszyscy w święta podziwiali.
Dziś tak słonecznie niemal wiosennie na dworzu a ja jak zwykle w robocie...
:wit Baw się dobrze jutro ;:136
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Jakie śliczne łany niezapominajek!
Ja kiedyś chciałam mieć romantyczny zakątek, posadziłam niezapominajki pod świerkiem, same się rozsiewały i kwitły pięknie co roku.. kiedyś na wiosnę Tata poprosił sąsiada o pomoc w koszeniu- jaki Pan był z siebie dumny, jak mi obwieścił, że wypielił pod świerkiem :evil:

Co do zimy i wiosny- ja jestem pełna nadziei, że w 2014 będzie dobrze pogodowo- wiosna musi przyjść normalnie.. nie może być powtórki z tego roku- no 2 lata z rzędu.. ;:223 Mnie prywatnie obecna pogoda bardzo cieszy i ratuje wszelkie plany i zamierzenia- gdyby spadł snieg a co gorsze- przyszedł mróz, to bylibyśmy biedni.. Pogoda nam niezwykle sprzyja- jeśli mam być samolubna.. Liczę też na dalszą łaskawość aury i wczesną, piękną wiosnę :uszy

Z okazji Nowego Roku życzę wszystkiego najlepszego- aby spełniły się plany ogrodowe, rosliny odwzajemniały się za okazywane serce, aby każdy dzień przynosił cos dobrego.. aby to był po prostu pozytywny rok! ;:168
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Gosiu :wit wiosenne rabaty-sama radość ;:138 ale najbardziej zachwyciła mnie kępa epimedium.
Jeśli będziesz je w przyszłości dzieliła to pamiętaj o mnie...plis ;:168
Do siego roku...Gosiu! :wit
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Maju, kotki lubią świecidełka i kuleczki. A bombki są idealne do zabawy ;:306
Chociaż nie wszystkie kotki zwracają na nie uwagę. Znam bardzo porządnego kota, który nie tyka choinki.
Gosiu też znam takiego, to mój stary poczciwy Edul ;:167 chyba nigdy go choinka nie interesowała mimo że lubił zabawy jak był młodym kociakiem, :wink:
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu naprawde masz urokliwe tulipany ;:oj Ja mam kilka,zobacze ,czy w tym roku zakwitna mi tulipany które dostałam z Holandii. ;:65
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”