Ale napisałam już, że to jednak nie jest ostrokrzewk-c pisze:piękny ten ostrokrzew- ja kiedyś myślałem że mam ostrokrzew - jednak oazał się on Machonią

Ale napisałam już, że to jednak nie jest ostrokrzewk-c pisze:piękny ten ostrokrzew- ja kiedyś myślałem że mam ostrokrzew - jednak oazał się on Machonią
Ponieważ powinno się go podobno chować na zimę, a ja go zostawię w ogrodzie. Nie da się ukryć, że gdybym o tym wiedziała wcześniej to bym go nie kupiła, nie mam już miejsca na zimowanie roślin. Znalazłam kilka artykułów o tym, że ludzie z powodzeniem zimują osmanthusy w ogrodzie i one mają się dobrze, więc jestem dobrej myślik-c pisze:a czemu miało by Ci się nie udać ???? dasz radę wierzę w to
Na wiosnę zamierzam jeszcze bardziej się rozpędzić z tą rabatą bo akurat przed nią trawa jest jak każdy widzi... marniuchnak-c pisze:i tak 3maćpo co tyle trawy
to szalej spokojniePauzalka pisze:Na wiosnę zamierzam jeszcze bardziej się rozpędzić z tą rabatą bo akurat przed nią trawa jest jak każdy widzi... marniuchnak-c pisze:i tak 3maćpo co tyle trawy
Cały trawnik mam nawożony, regularnie koszony i zadbany (tylko kreta nie mogę się pozbyćk-c pisze:to szalej spokojniePauzalka pisze:Na wiosnę zamierzam jeszcze bardziej się rozpędzić z tą rabatą bo akurat przed nią trawa jest jak każdy widzi... marniuchnak-c pisze:i tak 3maćpo co tyle trawy
a jak chcesz by trawka była bujniejsza to wiosną nawozem ją potraktuj