Krzysiu - Może lepiej mnie tak nie chwal bo zadrę noska

Dzięki za namiar na dobroczynka-nie kasuję go by inni też mogli skorzystać-cenna informacja,obym go tylko dostał.
Lucy - No i dobrze,że mnie uprzedziłaś bo aż się prosi na sam widok by go od czasu do czasu pogłaskać-dzięki
Kasiu - A widzisz i o tym też nie wiedziałem,zaraz po przeczytaniu Twego postu spryskałem jednego i drugiego
Krysiu - Połowa spojrzała z ukosa jak go wkładałem do koszyka.
Justynko - Dzięki
Natalii - Oj,chyba jednak zadrę noska-dzięki za trzymanie kciuków
Jadziu - Z tym darem u mnie to bywa różnie wiesz

Cieszę się że Twoje hibiskusy starają się przetrwać.
Czereśnio - I Tobie stokrotne dzięki za trzymanie kciuków
Tereniu - Dzięki za uznanie ale jak już

to chyba nasza wspólna cecha
Pawle - Ma około 50cm wzrostu,dziś widziałem w tej samej cenie ale marniutkie tak,że raz na ileś tam lat udaje mi się kupić coś przyzwoitego za przystępną cenę
Modivhaszmo - Nie wiem jak Ty ale ja zawsze lubiałem intensywniejsze kolory
Paulinko -
Kasiuta74-Kasiu - Pocieszyłaś mnie-dzięki

a propos mojego Stefka ale już się popisał swoją wrażliwością bo po przestawieniu go na drugą półkę gdzie jest trochę słońca,zrzucił wszystkie pąki kwiatowe. Hibiskus nadal kwitnie -może przetrwa
Dzięki Wam Wszystkim za liczne odwiedziny-miło Was było u siebie gościć i czytać Wasze pełne życzliwości i cennych porad posty

Wpadajcie kiedy tylko czas Wam na to pozwoli i służcie swoimi radami i wskazówkami-bardzo zapraszam
Wraz z zestawem do hodowli tulipanów,jak to któraś z Was określiła w "filiżance" zakupiłem drugi z różowymi hiacyntami też do posadzenia w "filiżance".Wydaje mi się,że rosły długo,bo posadzone 15go stycznia zakwitły dopiero 21go lutego ale warto było na nie poczekać dłużej bo pięknie zakwitły i rzeczywiście różowe

,choć na opakowaniu są koloru fioletowego.Zapachniało w całej chacie ku uciesze gawiedzi
Czy rzeczywiście wartało na nie poczekać i czy mogą cieszyć oko,oceńcie proszę sami
Pozdrawiam Wszystkich