Mario, ale to już bliżej niż dalej do wiosny U mnie też nie za ciepło, ale ja mam nadzieję ze nie będzie padać, i w końcu u mnie ziemia trochę przeschnie
Ewuniu możesz wysiać bo one długo wschodzą a ja teraz nie sieję one same gdzieś tam wzejdą. Ja też posiałam dalie takie z których zebrałam nasiona/niskie/ i już wzeszły. Pozbierałam takie najbardziej urodziwe..
ALU AGATO dzisiaj rozświetliło się niebo i zawitało słońce ale chłodny wiatr powiewał tak że nie tak całkiem wiosennie ale w tym tygodniu będzie cieplej to będzie miłe.
Marysiu, a u mnie dziś pogoda całkiem ładna. Nie za ciepło, ale dośc słonecznie. CIesze się z takiej zmiany Mam nadzieję ze i u ciebie pogoda dopisuje ? Widziałam prognozy dla Polski , zapowiadali ciepły i słoneczny tydzień
Agato dopiero od niedzieli słoneczko zaświeciło ale jest zimny powiew wiatru i ale ma być cieplej .Ja byłam dzisiaj na działce popołudniu ok 2-ch godzin owszem jest co robić. Obaliłam 1 grządkę gdzie rosną pustynniki . A resztę powoli ogarnę tylko będzie pogoda.