Gąszcz roślin robi wrażenie A koty doskonale pasują do ogrodu
Dziś też zapowiada się upał, na razie prognozowanych chmur deszczowych nie widzę Przekopałam pół warzywnika, dziś może skończę i od razu posieję ogórki.
Ewuniu witaj !
Bardzo ciepły dzień zapowiada się na dzisiaj, od rana jest już tak gorąco. Czytam na bieżąco co się u Ciebie dzieje , ale nie zawsze mam siłę i wenę żeby zostawić ślad. Podziwiam Twoje urocze zakątki i takie dorodne okazy , o których ja mogę tylko pomarzyć. Miłego dnia na dzisiejszy dzień Ci życzę i odrobinę odpoczynku w tym Twoim gąszczu.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Dziewczyny moje kochane ,dzięki że zaglądacie .Ja zapracowana od rana ,nie mam na nic czasu .Co za dzień ,jeszcze w dodatku odpisałam Wam wszystkim i gdzieś zgubiłam posta .Wcięło .
Witaj miły gościu , u mnie też te paskudy zjadają mi cebulki ,ale ja wciąż kupuję nowe .Mam pretekst ,a wciąż powstają coraz piękniejsze odmiany .Jak wchodzę do sklepu ,to najchętniej kupiłabym wszystkie .Dzięki że zajrzałaś .