Gosiu,a już się martwiłam,że nie doszło,bo pw nie było.
Super,że się cieszysz
Magduś kochana

.Włóż te nasionka w małą bąbelkową kopertę i wyślij zwykłym priorytetem.To masz 2 hipki z nasionami?poczekam.Zwrócę za przesyłkę,oczywiście
Ja tak wysyłam i bardzo dobrze dochodzą takie priorytetowe przesyłki.Ale chętnie zaczekam.Może coś z hoi będziesz dla mnie miała

.To jedna wysyłka by była.
Zapłacę oczywiście,bo na wymianę chyba nic nie znajdę dla Ciebie

.
Co do poleconych-to ja mam takie doświadczenia-że zwykle taka przesyłka dłużej idzie,niż zwykły prio.No i droższa
Jak mi M.ostatnio wysyłał listy,to trafił na nową panią.Najpierw zważyła listy a później.........wzięła linijkę z dziurką w środku i przepychała kopertę przez środek linijki:shock: .Te co się zmieściły były tańsze.A te co nie,to mimo,że wagowo się kwalifikowały na tańsze-to rozmiarowo już nie

.......Jakaś nadgorliwa pani mu trafiła
Iwonko,mój eucharis zyskał na wyglądzie,jak nowy domek zyskał...Mam go ok.roku.Nie kwitł jeszcze.Ale gdzieś czytałam,chyba tu na fo,że trzeba go zasuszać na zimę,by zakwitł....i może przechłodzić jak hippeastrum?
Zanim to zrobię-poczytam jeszcze.
Bluberry,witaj u mnie.Bardzo mi miło.Czuj się jak u siebie w domu
----------------------------------------------------------------------
Kochani
Cieplej się zrobiło,więc podobnie jak Wy,mniej czasu mam dla forum.
Szaleję z grabiami i taczką
Zrobiłam dziś trochę zdjęć moich krokusów,ale nie chce mi się dziś z tel.przerzucać.Wybaczcie.
Jaskółki są już pewnie ze 3 dni u nas,a dziś widziałam żółciutkiego motylka

.WIOSNA
A ja żyję jak na bombie zegarowej...bo krowa i jałówka mają się cielić....nawet nie wiecie,jak już bym chciała mieć to za sobą

.....
Stres i strach...Strach tym większy,że podejrzewam,że krowa może mieć poród z komplikacjami.No i martwię się...
A jak już krówki się wycielą,to w cale czasu nie będę dla Was miała.Bo trzeba częściej doić taką krowę i zająć się cielętami,czyli poić...
Oby tylko wszystko dobrze poszło....Trzymajcie kciuki.